Odbornici Saveza za Srbiju Lučani: Zašto naprednjaci ćute o njihovim podelama u Dragačevu?

1
586

LUČANI – Odbornici Saveza za Srbiju u Lučanima oglasili su se saopštenjem za javnost u formi nekoliko pitanja koje su uputili predstavnicima lokalne samouprave.

Saopštenje prenosimo u celosti:

1. Zašto sednice Skupštine opštine Lučani saziva zamenica Zorica Kovačevic, gde je predsednica Skupstine opštine Vesna Stambolić?

2. Zašto na dnevnom redu nije tačka razmatranje ostavke predsednice Skupštine opštine Vesne Stambolić i, eventualno, izbor novog predsednika. Sva lokalna sredstva iformisanja objavila su vest o podnošenju ostavke predsednice.

3. Zašto nema na dnevnom redu razmatranja ostavki članova Opštinskog veća, gospode Nenada Milovanovica, Zorana Pantelića i Marije Tajisić, i eventualno izbor novih članova veća. Da li je toliki dubok jaz izmedju SNS-ovaca gornjeg i donjeg Dragačeva ili neki moćni ljudi iz Beograda, Pančeva i Uba ne dozvoljavaju da se o tome u skupštini i priča, da li to isto znači i za eventualno razdvajanje opštine. Kako veće radi i predlaže odluke za skupštinu kada je njegov sastav prepolovljen, budući da niko iz donjeg Dragačeva ne učestvuje u radu? Da li to znači da ovom opštinom vladaju neki poverenici SNS-a, koji su stotinama kilometara udaljeni od nas?

4. Kako se u komisijama za izbor direktora javnih preduzeća nalaze samo radnici opštinske uprave? Da li je to povratak u jednopartijski sistem? Uzgred, mladi lavovi SNS-a preko noći su se zaposlili u Opštinsku upravu.

I još mnogo, kako i zašto. Da li su to vrednosti o kojima ste lagali građane Dragačeva pre samo desetak meseci.

Mi ne učestvujemo u radu, ali pažljivo beležimo sve vaše brljotine.

Odbornici Saveza za Srbiju

Prethodni članakU angio-sali čačanske bolnice tokom 2019. izvršeno 900 intervencija
Sledeći članakGavrovića čardak iz 19. veka premešten u crkvenu portu u Pranjanima

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here