Održana promocija prvog romana Svetlane Dunjić “Put u Povratak“

0
417

ČAČAK – U utorak uveče u Klubu Doma kulture održana je promocija knjige “Put u povratak“, autorke Svetlane Dunjić, spisateljice iz Čačka.

Prostor u kom se održala promocija bio je prepun. Moderator je bila Milkica Miletić, a osim autorke u programu su učestvovali Sofija Dimitrijević, koja je govorila kratke odlomke iz romana, pisac Alma Koman i učenici Srednjee muzičke škole “Vojislav Vučković“.

Po rečima Alme Koman, koja je na neki način otkrila dar pisanja kod Svetlane Dunjić, i koja joj je dala vetar u leđa, roman naše sugrađanke je u isto vreme i autobiografski i motivacioni.

Odrasla u svešteničkoj porodici, vaspitana u tradicionalnom duhu sa visoko podignutom moralnom lestvicom, glavna junakinja romana, stidljiva i povučena Vera shvata da u njenom okruženju i nije sve tako čisto kako etika nalaže. Pokušaj da se otrgne iz kandži dogme koja joj se nametala, a u dubini duše stremeći ka najuzvišenijem cilju, tj. bezusovnoj ljubavi, praštajući sebi i drugima, pisac romana nas vodi kroz jednu zanimljivu priču u kojoj se svako od nas može pronaći – rekla je Koman pored ostalog.

Izvor: Kablar.net

Foto: Katarina Alempijević

Prethodni članakU toku potraga za nestalom ženom, u akciju uključeno 60 ljudi i psi tragači (FOTO)
Sledeći članakJugović: Aleksandar Vučić je idol Bošku Obradoviću

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here