Osmi protest u Milanovcu, govorio Milojko Pantić

0
445

GORNJI MILANOVAC – U Gornjem Milanovcu održan je protest „Jedan od pet miliona“, osmi po redu, sa koga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć pozvan da podnese neopozivu ostavku.

Na protestu se okupilo oko 300 građana pred kojim je novinar Milojko Pantić izneo niz kritika na račun aktuelne vasti i Alekandra Vučića, navodeći da se i nad njim našao sudija – građani, javlja portal Gornji Milanovac info.

Našao se i nad tobom sudija AV-u to su građani Gornjeg Milanovca i još skoro 100 gradova Srbije koji ti poručuju: ‘Imaš pravo još samo na neopozivu ostavku sva ostala prava ti ukidamo’ – rekao je Pantić.

On je naveo da je juče bio u Topoli vožda Karađorđa, a da je večeras došao u Gornji Milanovac, Obrenovićev.

Karađorđeva i Miloševa Srbija je jedinstvena u borbi protiv političkih dahija koje su nam zarobile Miloševu državu, zgazivši Ustav koji smo i pod Karađorđem imali. Sedam godina mi svakodnevno živimo virtuelni život sa svojim kraljem političkog kupleraja koji nam više ne da mira ni u snovima – rekao je Pantić.

On je kazao da sedam godina na vlasti plus 30 godina u politici građani moraju da gledaju i slušamo tog političkog „Minhauzena ne verujući da je moguće da u 21. veku svemirske komunikacija neko toliko i tako masno laže kao da ne postoji video i audio zapisi“.

Dr Vera Stojanović kazala je da sa minimumom napora svako od građana pojedinačno može za kratko vreme da Gornji Milanovac preobrazi u čudo i to mnogo bolje nego kakvo je to privredno čudo bilo sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Ona je rekla da su građani koji su na ulicama slobodni i da su tu da bi isključili aparate za održavanje života lošeg sistema.

Nakon govora građani su se uputili u protestnu šetnju oko centralnog gradskog trga i ka Kući srpsko-norveškog prijateljstva

Izvor: Beta

Prethodni članakPlejmejker Borca najkorisniji igrač 20 kola ABA 2 lige
Sledeći članakBorac protiv Beovuka želi da overi prvo mesto

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here