Osmoro Čačana zatražilo lekarsku pomoć zbog povreda tokom nevremena

0
888
Foto: Dragiša Trašević/ Fejsbuk stranica Fotografije Čačka i okoline

ČAČAK – Prema novim podacima gradskog Štaba za vanredne situacije u Čačku je osam osoba zadobilo povrede u nevremenu koje je pogodilo taj grad i okolinu.

Jedna povređena osoba je zadobila teže povrede i zadržana je na odeljenju hirurgije u čačanskoj Bolnici, a ostali su lakše povređeni i nisu hospitalizovani.

Čačak je sinoć pogodilo jako olujno nevreme koje je lomilo drveće, ulični mobilijar i oštetilo električne instalacije.

Štab za vanredne situaicje navodi da je na saobraćajnoj obilaznici oko Čačka, kod Balkanske ulice, oboren semafor.

Na igralištu Fudbalskog kluba „Polet“ u naselju Trbušani srušena je krovna konstrukcija sa tribina koja je pala na železničku prugu i zaustavila železnički saobraćaj koji je danas nastavljen.

Zahvaljujući blagovremenom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda nije bilo potrebe za evakucijom stanovništva. Dežurne službe čačanskih javno komunalnih preduzeća su već u toku noći počele da saniraju posledice nevremena i jakog vetra. Radanici JKP “Gradsko zelenilo“ i danas rade na uklanjanju polomljenih stabala, raščišćavanju gradskih saobraćajnica i otklanjanju ostalih posledica nevremena – naveo je u pisanom saopštenju gradonačelnik Čačka i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Milun Todorović.

Izvor: Beta, Morava info

Prethodni članakVeliki deo Gornjeg Milanovca bez struje posle sinoćnjeg nevremena
Sledeći članakKoncertom Dejana Petrovića i “Big benda“ večeras počinje “Etnofest“, ovo je kompletan program

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here