Preokret: Otkazan štrajk glađu odbornika SNS iz Čačka!

6
1477

ČAČAK – Štrajk glađu odbornika SNS u zgradi Gradske uprave koji je najavljen za podne, otkazan je.

Kako je navedeno u kratkom saopštenju Gradske organizacije SNS u Čačku ova vrsta protesta “otkazuje se iz bezbednosnih razloga“.

Kako Morava info nezvanično saznaje, svi gradski odbori SNS u Srbiji sinoć oko 22 sata dobili su informaciju da organizuju štrajk glađu u svojim sredinama. Tokom prepodneva organizacija štrajka pomerena je za 14 sati, da bi potom stigla informacija iz centrale stranke da se čitava akcija otkazuje.

U čačans.kom SNS-u nisu znali da objasne koji su to bezbednosni razlozi zbog koji je je otkazan štrajk glađu, ali se zna da to nije okolnost što je hol ispred skupštinske sale koja se trenutno rekonstruiše pretvoren u gradilište, na kojem se ne sme boraviti bez odgovarajuće zaštitne opreme.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredavanje “Spoljna politika Srbije – izazovi, prioriteti, izgledi“
Sledeći članakDr Novaković: Pritisak na medicinske sestre i lekare pod ugovorom da moraju na miting SNS u Beogradu

6 KOMENTARA

  1. xaxa srtasno prvo u cacku treba zatvorti firmr „uspesnih prevredika koji uplacuju minimakac“ I to kada mogu a onda okrenuti po orivatnicima koji su koristili vuciceve kredite naravno pespovrtne I smeniti direktore slobode ljude koji rade sta hoce I kako hoce sa ljudima I novcem tudjim

  2. Ljudi moji da li smo svi odlepili. Zar je moguce da neko na silu tera ljude da idu na miting.Dali smo stvarno postigli dno dna.Dali smo slepi kraj ocoju,dali nam je mozak otosao u aut.mnogo nam psohojatara treba,ocigledno smo slepi kraj ociju.Pitali se ovaj narod za bilo sta,ili kako drugo kazu takp mora biti

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here