Otvorena prva “Lidl“ prodavnica u Gornjem Milanovcu

2
1567

GORNJI MILANOVAC – Prva “Lidl“ prodavnica u Gornjem Milanovcu otvorena je jutros u 8 sati, na adresi Vojvode Živojina Mišića 24. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije “Lidl Srbija“ i predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu. “Lidl“ sada broji 37 prodavnica u Srbiji.

Svečano otvaranje uveličao je nastup dečijeg hora “Raspevani cvetići“ iz Gornjeg Milanovca koji je dočekao prve posetioce. Osim snabdevanja po slavljeničkim, akcijskim cenama, oni imaju priliku da doniraju osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu socijalno-ugroženim grupama, kojima je “Lidl“ namenio pomoć u okviru kampanje “Mala dela su velika stvar“. Humanitarna akcija, koju kompanija realizuje u saradnji sa Crvenim krstom, počela je 28. novembra i trajaće u novootvorenoj prodavnici u Gornjem Milanovcu, kao i u svim drugim “Lidl“ prodavnicama u Srbiji do 15. decembra.

Nastavili smo da širimo mrežu prodavnica sa ciljem da budemo dostupni što većem broju potrošača, pa verujemo da i stanovnici Gornjeg Milanovca dele našu radost i uzbuđenje. Trudićemo se da steknemo poverenje sugrađana nudeći najbolji odnos cene i kvaliteta i jednostavnu kupovinu. Na taj način odužićemo se za strpljenje i toplu dobrodošlicu Milanovčanima, koje ovom prilikom pozivamo da učestvuju u našoj humanitarnoj akciji prikupljanja namirnica za korisnike Crvenog krsta – izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije “Lidl“ Srbija.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević poželeo je dobrodošlicu kompaniji “Lidl“, istakavši značaj otvaranja “Lidla“, doprinos razvoju grada i većoj zaposlenosti.

Posle godinu dana dolaska u Srbiju, “Lidl“ je otvorio je i svoju radnju u Gornjem Milanovcu. Otvaranje ovakvog jednog prostora, koji je jedan od najreprezentativnijih, a svakako i najveći za kupovinu robe široke potrošnje, jeste znak da u Gornjem MIlanovcu, pored toga što je jaka industrija i što se razvija poljoprivreda, i potrošnja i usluga mogu da nađu svoje mesto – istakao je Kovačević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAfere “Krušik“ i “Jovanjica“: Tata za brata
Sledeći članakMoravski koridor gotov za manje od četiri godine

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here