Ovo je kompletna lista kandidata za odbornike Srpskog pokreta Dveri

12
1842

ČAČAK – Izborna lista PRIMARIJUS DR MILAN ROGANOVIĆ – SRPSKI POKRET DVERI – “BOŠKO OBRADOVIĆ – Radmila Živković – Dragan Ćendić – Biljana Rubaković“ nalaziće se pod rednim brojem tri na glasačkom listiću na lokalnim izborima u Čačku 2. juna.

Na listi se nalazi 50 odborničkih kandidata. Podsetimo, čačanski parlament u svom sazivu ima 75 odbornika.

Prvi na listi je diplomirani ekonomista i preduzetnik Bratislav Simović, drugi je nosilac liste, primarijus dr Milan Roganović, a treći donedavni predsednik Dveri Boško Obradović.

Od široj javnosti prepoznatljivih imena, tu su još bivši odbornici i lokalni zvaničnici Dveri – profesorka biologije Biljana Rubaković (4. na listi), nastavnica u penziji Radmila Živković (5.), preduzetnik Dragan Ćendić (6.), arhitekta Đorđe Šišetić (7.)…

Kako izgleda lista kompletna lista Dveri pogledajte na OVOM LINKU.

U narednim danima Morava info predstaviće i sve druge izborne liste koje budu proglašene od strane Gradske izborne komisije u Čačku.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačak među gradovima sa najmanjim procentom vukovaca u Srbiji
Sledeći članakMijatović: Bez šest prvotimaca odigrali smo najbolje što možemo

12 KOMENTARA

 1. Sve sami diplomirani, dr, mr… Sa BK univerziteta, singidingi i viših poslovnih škola… I polako sa titulama Preduzetnik… ima tu i Obor Knezova…

  • Ne laži i ne izmišljaj. Bolje bi ti bilo da pogledaš diplome naprednjaka kako su ih dobili za džabe, nisu čak ni platili, a kamoli studirali. I diplome i doktorate i profesure. Kreni od Čačana pa završi sa beogradskim naprednjacima i svim ostalim. Malim i domalim.

  • O čijim diplomama ti pričaš. Stvarno mnogi uzimaju za pravo da pričaju i što znaju i što ne znaju, da pričaju laži i izmišljotine. Kad su diplome u pitanju najbolje je da se okreneš naprednjacima i naprednjačkim vlastodržcima i malo pročešljaš kako su dobili diplome oni i njihova deca, prijatelji, rodbina. Primera radi, Boško Obradović je jedan od najboljih đaka čačanske gimnazije i jedan od najboljih studenata Filološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.

   • Onda neka se bavi time u cemu je dobar kako kazete, neka bude prof ili knjizevnik ili neki analiticar, ali politika mu ne ide nesto.

    Sta da se radi, sami ste tako rekli. Verovatno ce vam ovaj prvi na listi napraviti promenu u gradu. Da je znao, napravio bi sebi firmu i ziveo, pa na osnu toga sebe preporucio da vodi i grad.

    Biografije na sunce, da vidimo ko ima i gde kakvog iskustva, da ga to preporucuje da se bavi poslom, za koji hoce, zeli i konstanto potencira

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here