Parezanović: Članovi SNS izloženi su podsmehu kolega, jer rade na privremenim i povremenim poslovima

15
1899

ČAČAK – Poverenik SNS u Čačku i narodni poslanik Marko Parezanović izjavio je da je jedino za vreme vladavine ove stranke u poslednjih 30 godina smanjen broj zaposlenih u javnom sektoru.

Karakterišući ovonedeljnu konferenciju za novinare Saveza za Srbiju ispred zgrade Nacionalne službe za zapošljavanje kao tužni performans, on je naglasio da stranke “bivšeg režima, a pre svih DS“ nemaju pravo da prčaju o stranačkom zapošljavanju , “jer je u njihovo vreme stranačko u zapošljavanje u javnom sektoru jedino postojalo“.

Nije bilo bilo kakvog drugog zapošljavanja, jer su privatni sektor i privreda bili potpuno uništeni – naveo je Parezanović.

On je sa novinarima podelio informaciju da su članovi SNS koji su zaposleni u javnom sektoru predmet podsmeha ostalih kolega zbog toga što su angažovani po osnovu ugovora o povremenim i privremenim poslovima.

Oni kažu: “Mi radimo na PP poslovima za minimalac ili nešto više od minimalca, bez prava na bolovanje i godišnji odmor, a oni koji su zaposleni u vreme bivšeg režima su zaposleni za stalno i još nam se smeju“. I zaista je tako – ocenio je Parezanović.

On je rekao da će predložiti ozbiljnu analizu zapošljavanja u javnom sektoru, naglasivši da određenim podacima već raspolaže.

Došli smo do zaključka da u Gradskoj upravi radi svega petnaestak naših članova od 240 zaposlenih – naglasio je Parezanović.

Poverenik SNS u Čačku na konferenciji za novinare osvrnuo se i na zagađenje Morave, procenivši da će kupališna sezona početi najkasnije za desetak dana.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZbog pogibije trojice mladića otkazana predstava na pozorišnom festivalu u Gornjem Milanovcu
Sledeći članakU Donjoj Trepči danas “Ivanjdanski kotlić“, takmičenje u spremanju riblje čorbe

15 KOMENTARA

 1. Kada ce ovaj decko prestati da se bruka…. Sram vas bilo olosi jedni,ni ne krijete kad zaposljavate svoj kadar iz stranke…. Sve eksperti Visoke poslovne subotnje skole… Vredjas Marko sa svojim izjavama ovaj narod,ali ne pada iver daleko od klade. Poprimili ste taj pateticki,psihopatski nacin izrazavanja od njegove ekselencije iz Beograda… Sramota!

 2. Samo petnaestak??? Hahahaha, ahahaha!!! Toliko ih ima na neodređeno a na pp poslovima još jedno tridesetak sa izmišljenim radnim mestima i bez diploma državnih fakulteta, sve neki strukovni eksperti.

 3. 1. Zaposleni u gradskoj upravi u vršenju svojih poslova moraju biti profesionalni ( zakon tako propisuje ) – politički neutralni – iako ni u vreme KP nisu bili politizovaniji nego danas
  2, 15 od 240 – čovek je nezadovoljan , a pri tom iznosi laž čistu kao sunce – svi načelnici i svi funkcioneri su SNS ili SPS oko 15 njih + svi na povremenim poslovima +25 njih + svi koji jesu članovi, a stalno su zaposleni i očekuju unapređenje bar 50 njih ( slobodna procena )
  3. stranka ima preko 7 000 članova u Čačku – od oko 30 000 zaposlenih u gradu, što znači bar svaki 6 zaposleni je član ili u prevodu bar polovina onih koji su u javnom sektoru.
  4. čovek preti da niko nesme biti zaposlen na privremenim i povremenim poslovima, ako nije član -“ mi ćemo to preispitati “
  Sram te bilo – koji VI, i ko ste VI da bilo šta preispitijuete, sem da VAS preispituju

 4. Eno u Nišu kreće od danas 12 letova sa aerodroma Konstantin Veliki.
  I ovaj fantomski poverenik je bio na otvaranju aerodroma Morava…
  Sad vidimo da se namerno sve sabotira, a pudlice u Čačku i dalje laju, tužno

 5. A škole su tek postale ispostave SNSa. Samo se udomljavaju kadrovi i mladi aktivisti. To se više i ne prikriva. Divni mladi ljudi koji su radili na odredjeno ostaju bez posla jer nisu politički podobni. Užas!

 6. Zna li poverenik da mu je sekretarica SNS-a u Čačku pre 7 dana počela da radi u istoj toj filijali NSZ u Čačku? Od tih 7 dana 2 dana bila na poslu, dok se uredno vodilo da je na radnom mestu. I da je ona 5. kadar SNS- a zaposlen na određeno u ovoj filijali (NE na PP poslovima),jedna je čak dobila rešenje na neodređeno; bez konkursa… Na 20-ak stalno zaposlenih, malo li je?

 7. Gluposti.
  Toliko su arogantni pojedini funkcioneri SNSa, da je to tužno …Čačak nije zaslužio lažne patriote koji gledaju komentare i smišljaju odgovore, glupiranje bez potrebe.
  Činjenica je da su svi isti i ovi danas i oni bivši….pro*eravanje

 8. Kako se zaposli predsednik skupštine u Telekom,ti u EPS, kako je Beli(preletač iz DS-a) zaposlio sina u Vodovod a ženu u opštinu,u Slobodi da ne nabrajam, u JKP Grejanje, i u ostalim javnim preduzećima. Molim te ko boga makar ćuti, jer mnogo inteligentnije izgledaš. Sram vas bilo… Vi ste iz SNS-a najgora elementarna nepogoda koja se dogodila u Srbiji u poslednjih sto godina.
  Vi ne možete DS-u ni noge da perete. Sram vas bilo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here