Parezanović: Đilas još jednom nasamario ostatak opozicije

4
368

ČAČAK – Narodni poslanik SNS Marko Parezanović kaže da je Daran Đilas još jednom “nasamario“ ostatak opozicije, jer, kako je naveo, na izbore izlazi njegova omladina okupljena u “1 od 5 miliona“.

Parezanović je ocenio da je opozicija odlukom da bojkotuje izbore sama sebe lišila mogućnosti da se svakodnevno obraća građanima na nacionalnoj i lokalnim televizijama.

Kreator te ideje Dragan Đilas nije izgubio ništa, jer njegova stranka nije parlamentarna. Izgubili su ostali. Sada Đilasova omladina koja vodi udruženje “1 od 5 miliona“ izlazi na izbore. Taman da Đilas ima predstavnike u parlamentima, a da kobajagi bojkotuje izbore. A vi ostali, ugasite se, kada ste dozvolili da budete marionete i da vas nasamari tajkun. I ovim je samo potvrđeno da „bojkotaši“ nemaju nikakav uticaj na izlaznost i izbore generalno – istakao je Parezanović.

Prema njegovim rečima, od 2012. do danas, nije isplivao nijedan novi, mladi i perspektivan pojedinac u opoziciji.

Za osam godina rotirali su se, pa cepali i pravili nove partije, pa se posle ujedinjavali Tadić, Đilas, Pajtić, Šutanovac, Jeremić, Lutovac, Petrović, Janković, Bastać… I svako ko nije hteo da bude deo ove ekipe prozvan je izdajnikom i Vučićevom opozicijom. Ponoviću tezu koju sam izneo pre godinu godina, svaka vlast na svetu, sve bi dala da ima ovakvu opoziciju. Da može opozicija da se izvozi, imali bi veći BDP nego Kina – zaključio je Marko Parezanović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMiletić: Mi smo obezbedili plej-of, Split nije, imaće motiv da nas pobede u Čačku
Sledeći članakSaša Savić Cvika iz daleke Kine: Maske rasprodate, koronavirus nastao zbog konzumiranja termički neobrađene hrane

4 KOMENTARA

  1. ,,Da može opozicija da se izvozi, imali bi veći BDP nego Kina“ – zašto poslanik vladajuće stranke govori kako srpska opozicija ima veliku vrednost? Mislim da bi gospodin Malović ili GLišić trebalo da povedu jedan ozbiljan razgovor sa ovim mladićem, jer nije u redu da on kao poslanik SNS-a hvali opoziciju. A ako je ovim komplimentom pokušao da uvredi opoziciju onda ima jako niske intelektualne i verbalne sposobnosti.

  2. Marko zamajava narod, iznosi esej kao veliki poznavalac politike i društva, a 19,5 milona dolara pokradeni od radnika nemeskr industrije iz Valjeva, Trstenika i Čačka.izvot:Narodna stranka, Skupština Srbije, društvena mreža.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here