Parezanović: Obradović najodanije saradnike zamenio Đilasom, na kraju će mu samo on i ostati

7
427

ČAČAK – Poverenik Gradskog odbora SNS u Čačku Marko Parezanović izjavio je da lider Dveri Boško Obradović govori o promenama u lokalnoj organizaciji naprednjaka, kako bi skrenuo pažnju sa velikih problema koje ima u svojoj stranci.

Prema Parezanovićevim rečima, Dveri su u poslednje vreme napustila četiri narodna poslanika i tri odbornika u čačanskom parlamentu.

Prema mojim informacijama, Dveri je napustila još jedna odbornica, dok još jedan odbornik o tome intenzivno razmišlja, a Boško neka i dalje gleda u tuđe dvorište. A tek će se govoriti o tome kakve su pritiske i ucene trpeli odbornici Dveri, kako im je otiman novac. Dozlogrdilo ljudima da svoju crkavicu daju da se plate prostorije Dveri, dok Boško Obradović pravi kombinacije sa novcem koji dobija od države, dok mu stranka kupuje skupa odela, ručkove, stan na Dedinju, automobile… Obradović je ljude iz Dveri sa kojima je 20 godina blisko sarađivao zamenio za Đilasa i na kraju će mu samo on i ostati – zaključio je Parezanović.

On je naglasio da se lider Dveri nalazi u lagodnoj situaciji da priča o bojkotu, jer ako ne izađe na izbore “onda te izbore ne možete ni da izgubi“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVeliki broj stranaca stigao u Guču
Sledeći članakVrućine još nekoliko dana, evo kada stiže osveženje

7 KOMENTARA

  1. Kad naprednjaci pricaju o uzimanju para , to je da povratis. Prvo su uzeli pare, pa od radikala postali naprednjaci. Sedam godina pare uzimaju radnicima, seljacima, cinovnicima, penzionerima. Time kupuju odbornike i preuzimaju vlast ili se odrzavaju na vlasti. Parezanovic je tu skolu zavrsio.

  2. Ima li neko da se ne seca sta su radikali , zvani naprednjaci, govorili o SPSu, JULu, DOSu , a sedam godina ih ovi drze na vlasti. Nije bitno sta su oni govorili o Vucicu , vazno je da mu sluze. Jad i beda.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here