Parfemi koje nose poznate ličnosti: Tajni sastojci stila zvezda

0
2012
Foto: Pexels

Poznate ličnosti često postavljaju trendove ne samo u modi i muzici, već i u svetu parfema. Njihov izbor mirisa može da otkrije mnogo o njihovom stilu, ličnosti i čak o tajnim sastojcima njihove harizme. Otkrivanjem parfema koje nose zvezde, možemo dobiti inspiraciju za sopstveni olfaktorni potpis ili jednostavno zaviriti u svet glamura.

Ovi parfemi su omiljeni među poznatim ličnostima, pružajući nam uvid u mirisne preference onih čiji se stil divimo.

  1. Creed Silver Mountain Water – Šon Koneri

Legendarni Džejms Bond, Šon Koneri, bio je poznat po svom sofisticiranom stilu i šarmu. “Creed Silver Mountain Water“ bio je njegov izbor, parfem inspirisan svežim planinskim vazduhom i čistim izvorima vode. Sa notama mandarine, bergamota i sandalovine, ovaj parfem odražava Konerijevu eleganciju i avanturistički duh.

  1. Jo Malone Orange Blossom – Kejt Midlton

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton poznata je po svom besprekornom i klasičnom stilu. Njen izbor, “Jo Malone Orange Blossom“, savršeno se uklapa u njen sofisticiran i diskretan imidž. Ovaj svetli i veseli miris sa notama narandžinog cveta i vode iz cveća lotosa, dopunjen je sa toplinom vetivera, pružajući osećaj kraljevske elegancije.

  1. Byredo Gypsy Water – Rozi Hantington-Vajtli

Supermodel i glumica Rozi Hantington-Vajtli odabrala je “Byredo Gypsy Water“ kao svoj potpisni miris. Ovaj parfem je poznat po svojim suptilnim, zemljanim notama sa dodatkom bergamota, limuna, sandalovine i vanile, što ga čini savršenim za ljubitelje prirodnih i hipnotišućih mirisa.

  1. Le Labo Santal 33 – Džastin Biber

“Le Labo Santal 33“ je postao nezaobilazan među poznatima, a jedan od njegovih poklonika je i Džastin Biber. Poznat po svom drvenastom, kožnom mirisu sa notama kardamoma, irisa i ljubičice, “Santal 33“ je miris koji privlači pažnju, baš kao i sam Biber.

  1. Chanel No. 5 – Merilin Monro

Iako nije iz devedesetih, teško je govoriti o parfemima poznatih ličnosti a ne spomenuti Merilin Monro i njen čuveni izbor “Chanel No. 5“. Ovaj klasik među parfemima bio je jedini miris koji je ikonična glumica navodno nosila u krevet. Sa svojom bogatom mešavinom jasmina, ruže, vanile i aldehida, “Chanel No. 5“ simbolizuje vrhunsku ženstvenost i glamur.

Zaključak:

Izbor parfema poznatih ličnosti često postaje deo njihove javne slike i stila, inspirišući fanove širom sveta da eksperimentišu sa novim mirisima. Bilo da se radi o elegantnim cvetnim notama, avanturističkim zemljanim mirisima ili klasičnim aromama koje traju decenijama, parfemi koje nose zvezde često postaju predmeti želja i inspiracije. Kroz svoje olfaktorne izbore, poznate ličnosti dele sa nama deo svoje ličnosti i načina na koji vide svet, dajući nam priliku da malo od tog sjaja unesemo i u sopstvene živote.

PR TEKST

Prethodni članakĆuta: Nema izlaska na izbore dok se ne ispune zahtevi opozicije
Sledeći članakČačanska kompanija gradi novu proizvodnu halu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here