Petković objasnio zašto je ministar Nedimović dobio povelju zahvalnosti grada Čačka

14
807

ČAČAK – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dobio je povelju grada Čačka zbog ogromnog ulaganja ministarstva na čijem je čelu u izgradnju akumulacije “Svračkovo“, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Čačka Miroslav Petković.

On je podsetio da će država u narednoj godini u nastavak radova na ovoj brani uložiti 1.38 milijardi dinara.

Država će u narednoj godini uložiti 1,38 milijardi dinara u branu “Svračkovo“, u vodu koju svi mi pijemo, koju piju naša deca. I obezbeđujemo dovoljne količine kvalitetne, zdrave, kontrolisane vode za naredne generacije, ne samo za naš grad, već da pola Srbije može da se snabdeva zdravom pijaćom vodom. Grad Čačak ulaže 70 miliona, a država skoro 1,4 milijarde. I onda neko kaže šta vi to radite, zašto dajete novac u “Svračkovo“. Pre nekoliko godina bila su ulaganja 145 miliona, pa 450 miliona, a sada smo došli na milijardu i 400 miliona. I onda me neko pita zašto je ministar poljoprivrede i vodoprivrede Branislav Nedimović dobio povelju zahvalnosti od Grada Čačka. Pa zato što nam je omogućio i uputio sredstva da u budućnosti imamo zdravu pijaću vodu i da to funkcioniše na najbolji mogući način – naveo je Petković.

Nedimović je nedavno tokom posete Čačku izjavio da je cilj ministarstva kojim rukovodi da se u narednoj godini približimo kraju izgradnje brane “Svračkovo“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBroj novozaraženih u Čačku i Moravičkom okrugu i dalje nije zabrinjavajući
Sledeći članakMinistarstvo odbrane odobrilo stečaj nad Fabrikom reznog alata

14 KOMENTARA

 1. Roditelju starog kova da li si nekad bio prvi ili drugi u bilo cemu. Deca su trebala da dobiju nagradu a ne ministri i političari. Opameti se i kupi deci lopte, dreseve i TRENERKE posto ni to nisu imala.

 2. Hahahahaha. Zamisli ova spodoba koja ima tri razreda osnovne škole ODGOVORNO TVRDI. Ti ćeš da pričaš o akmulaciji, azbestu i napumpanim računima a jedva da znaš da se potpišeš. Ne zna čovek da li da se smeje ili da plače zbog ovakvih komentara.

  • Ovako nek tuzilastvo ispita i policija ako ja lazem spreman sam da robijam koda sam ja to delo pocinio koda sam ja ukrao 20 miliona evra,eto sta cete vise botovi !

  • Kakva bre nagrada deci? Pa bilo je još školskih prvaka države u ovom gradu prošlih godina i decenija pa niko nije čekao nagradu. Deca se bave sportom i takmiče se zbog sebe a ne da bi dobijala nagrade. Šta hoćeš? Pare? Laptopove? Zar im osvojeno drugo mesto na svetskom prvenstvu (iako to nema veze sa svetskim prvenstvom) i prvo na državnom nije dovoljna nagrada? Normalnoj deci i normalnim roditeljima svakako jeste. Mora da si jedan od iskompleksiranih roditelja čim tako pričaš.

 3. Odgovorno tvrdim da je minimalno 20 miliona evra pokradeno na projektu Svrackovo(napumpanim racunima,nadzorni organ ucestvuje u svemu).Drugo 7 km Rzavskog vodovoda je asbestnog materijala to znaci kancergenog materijala, gospoda nema za to para iz budzeta al ima za behaton jer tu su parice..Trece ovaj covek nije dao svoje pare nego pare iz budzeta Rep.Srbije gradjani pune taj budzet iz ludackih nameta,cetvrto koja uvreda covek mora da proizvede 7 litara mleka da bi kupio litru nafte !

 4. Ne daje on svoje pare,nego sve ide u Beograd.
  Nas ne zanima metro pa cela Srbija finansira.
  Stvarno Petkobicu dosta vise lazi I prevara od vase vlasti.

 5. Petkovicu,zaiste preterujes u omalovazavanju gradjana.Bolje da si cutao….Ako od Nedimovica zavisi da li mi treba da pijemu zdravu vodu,vratite mu poklon.Ti si ,zajedno sa drugima u gradskoj vlasti ,duzan da to obezbedis.Tacka.
  A povelje,priznanja i hvalisanja,to radite popodne u kafani.Pravi Ministar poljoprivrede bi stao u zastiu seljaka u slivu Morave pored i oko Cacka koje drzava na svaki moguci nacin maltretira.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here