Počela rekonstrukcija fontane na Gradskom trgu: Stari oblik – novi izgled (FOTO)

16
1540

ČAČAK – U sklopu radova na pretvaranju Ulice župana Stracimira u pešačku zonu, započeti su radovi na rekonstrukciji fontane na Gradskom trgu u Čačku. Prema najavama, fontana, koja je u centru Čačka na donjem platou trga postavljena 2010. godine, zadržaće stari oblik, ali će dobiti potpuno novi izgled.

Vrednost radova je 16 miliona dinara, a finansiraće se iz gradskog budžeta.

Kako navode iz JP “Gradac“, rekonstrukcija fontane pre svega podrazumeva zamenu dotrajalih sivih mermernih ploča, novim belo-sivkasto-zelenim pločama od mermera, kao i popravku i dopunu osvetljenja i mlaznica.

U ranijem periodu, na ovoj fontani su izvršeni svi radovi na zameni elektro instalacija.

Nadzor nad izvođenjem ovih radova vršiće JP “Gradac“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPočelo popločavanje buduće pešačke zone u delovima gde su završeni radovi na podzemnim instalacijama
Sledeći članakFMP slavio u Zadru, Borcu neophodna jedna pobeda u naredna dva kola

16 KOMENTARA

 1. Nešto najružnije ikada napravljeno u Čačku! Ne može da se ulepša. Da je na Alvadžinici ili kod Hotel Morave razumeo bih, ali na trgu…. Arhitekte dobro znaju, ceo trg bi trebalo znatno izmeniti! Gde li su one gume sa cvećem od pre par godina.? Koji stručnjak je ono postavio? Da li je iko video pravi trg?

 2. Priča se da su Oskar i Željko D. u ljubavnoj romansi. Viđeni su u Utrehtu, Džoni Štulić im donosio buksne da se opuste. Vole se ljudi. Neka ih. Priča se i da će Žeks da se preseli u Konjeviće kod Oskara. Samo da Oskar sredi štalu.

 3. „Stari oblik – novi izgled“ bez ikakve uvrede zvuči kao ona narodna „Isto s*anje – drugo pakovanje“. Pošto se izbori valjaju iza ćoška, sasvim sigurno je to u pitanju.

 4. Ova rugoba u centru grada kao i ceo trg i šetalište rađeni su u vreme Nove Srbije koja je trajno i bespovratno uništila i poseljačila Čačak. Sad bi ponovo da jašu sa ex naprednjacima Radojevićem i Violetom. Građani ako ste ludi progutaćete tu novu koaliciju zasnovanu na ličnim bolesnim ambicijama i interesima.

  • Radnici su ne prijavljeni i ne obučeni za takvu vrstu radova, kao i bez zaštitne opreme, pa se na žalost dešavaju povrede ne radu koje mučeni radnici moraju da gutaju da bi zaradili bedni novac za život.A gospoda inpektori rada na to svesno okrecu glavu i zatvaraju oči.
   Sramota!

  • Mi naprednjaci Cacka ostro demantujemo gospodina Damjsnovica i dajemo sledece saopstenje.
   Grad ce ove godine uloziti oko 75.000.000 evra samo na mlekomate i Vesnu Zmijanac. Na ostale investicije poput svezeg rostilja i drugih bahanalija ce se regulisati rebalansom buzeta.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here