Počelo uklanjanje poslednjih objekata na lokaciji gde će se graditi zatvoreni bazen (FOTO)

7
5653

ČAČAK – Danas je počelo uklanjanje poslednja dva objekta u Ulici cara Dušana, koji se nalaze na lokaciji na kojoj će biti izgrađen zatvoreni olimpijski bazen u Čačku.

Reč je o kućama sa čijim je vlasnicim postignut dogovor o finansijskom poravnanju i sada, kako saznajemo, nema administrativno-pravnih prepreka za početak izgradnje.

U sklupu pripreme lokacije za gradnju ovog kompleksa, u martu prošle godine srušen je kafić “Montana“ i nekoliko okolnih objekata.

Prema ranijim najavama, gradnja zatvorenog bazena trebalo bi da počne na leto.

Kompleks u kojem će se nalaziti bazen olimpijskih dimenzija prostiraće se na 10.000 kvadratnih metara. U njemu će biti brčkališta za mališane, bazen za ronjenje na dah i skokove u vodu, ugostiteljski objekti…

Kad bude završen glavni projekat biće poznata i cena izgradnje ovog objekta.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU utorak planska isključenja struje u delovima užeg i šireg centra grada
Sledeći članakPromocija romana “I-SKY“ Nenada Ilića

7 KOMENTARA

 1. A plocice na fontani pootpadale, i ispred Gimnazije i oko Poste… Mogu misliti u kakvom cevtek stanju ds bude nesrecni zatvoreni bazen za dve-tri godine ima da se mesa prljava voda sa cistom bice sto reko Bora Corba U g…..a plivanje pravo jr uzivanje! I imam zamerku sto se na mestu nekdasnjeg vrtica u Nate Jankovica gradi stambena zgrada a nije rekonstriisan i izgradjen deciji vrtic. Ta zgrada je imala svoju istoriju kao i sam vrtic kao i ono drvece u dvoristu. Neki idiot ce se naci i Gimnaziju da nsm srusi ili koju drugu skolu i jos koji vrtic. Nista to nevalja sta se i kako gradi po Cacku. Prvo i pre svegs kad je fontana u onakvom stanju i plocnik ispred Gimnazije i Opstine sta reci, a nezaplakati?!!! Drzi bure vodu dok majstori odu! Milune, dal si gledo Varljivo leto 68.? Potrebna je samo CVRSTA RUKA! I Perica moze da polozi marksizam…

 2. Centar grada za veliki objekat sa skromnom tribinom .Kolika će biti posećenost u tom objektu u strogom centru gde bi trebalo da se grade objekti koje posećuje veći broj ljudi.
  Da li je to mesto baš za taj sportski objekat (čija izgradnja nije sporna ako gradjani žele namenski objekat , izražena je želja.
  Da li je ta zelena površina za taj objekat i gde će biti parking?
  ………
  Taj što mu je srušena kuća ,je svašta radio za naklonost režima….nažalost pristao je da provo….. …..

 3. Srušena je i Montana pre godinu dana pa ništa, i ove dve kuće što se ruše opet ništa ne znači. Još nije završen glavni projekat ni finansijska konstrukcija i odakle će se sve ovo finansirati al bitno je da se ruši godišnje po 1-2 objekta i kao kreću pripreme. Da je završen projekat i obezbeđene pare, svi ti objekti bi se srušili za dva dana i počeli bi radovi, ovako mi se čini samo mlaćenje prazne slame. Voleo bih da nisam u pravu i da Čačak konačno dobije više zatvoreni bazen.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here