Pojedina naselja u Čačku i Milanovcu sutra ostaju bez struje

0
2526

ČAČAK, GORNJI MILANOVAC – Zbog radova na izmeštanju dalekovoda 10kV, Parmenac-Pakovraće sutra će bez električne energije biti potrošači u Parmencu, Riđagama i Pakovraću u vremenu od 08:00 do 16:00 časova.

Istog dana zbog radova na uklanjanju rastinja na trasi dalekovoda 10kV, Preljina-Sokolići-Brđani, struju neće imati potrošači u Sokolićima i delu Brđana u zaseoku Dakićii to od 08:30 do 15:00 časova.

Zbog radova na dalekovodu 10kV, Brkovići – Trbušani, bez električne energije biće potrošači u delu Trbušana u zaseoku Brkovići, u vremenu od 09:00 do 14:00 časova.

Na području Gornjeg Milanovca sutra će u vremenu od 09:00 do 14:00 časova biti potrošači u ulici Lomina od Kursuline prema Brdu Mira, zatim ulici 1300 kaplara, Rada Končara, naselje oko Snage, naselje Antonići, Ralovića potok, deo Brusnice od Snage prema Ravnom Gaju, Jasenu i Klatičevu i deo Velereči – Pulovci i Ivovik.

U gradu će bez struje biti potrošači u stambenim zgradama u ulici Železnička preko puta kasarne od HDC-a prema Jugopetrolu, naselje Rasadnik i naselje Ivice, Mišovića put, Stara Pruga i naselje oko Četvrte osnovne skole, objavila je EPS Distribucija.

Izvor: MNA

Prethodni članakČačanin među kandidatima za naslednika Trinkijerija na klupi Partizana
Sledeći članakOd 28 uzoraka iz Čačka devet pozitivnih na koronu, još uvek bez restriktivnih mera

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here