Pokušali da sakriju od policije prevrtanje traktora u kojem je poginula žena, rekli da je pala sa terase

2
1291

ČAČAK, LUČANI – Snežana P. (68) iz dragačevskog sela Guberevci preminula je u bolnici nakon što je primljena pod izgovorom da je povrede zadobila prilikom pada sa terase. Kasnije je, međutim, utvrđeno da je smrtonosne povrede zadobila u saobraćajnoj nesreći.

Prema nezvaničnim saznanjima, Snežana P. primljena je u čačansku Opštu bolnicu u četvrtak.

Sa teškim telesnim povredama žena je primljena u bolnicu, a dovezena je privatnim vozilom. Na prijemu je rečeno da je pala sa terase i da se povredila, ali je nešto kasnije javljeno da je nesrećna žena imala saobraćajnu nezgodu, odnosno da je pala sa traktora na lokalnom putu u Guberevcima. Od zadobijenih povreda Snežana je preminula u bolnici.

U bolnici su o ovoj sumnji da je žrtva saobraćajne nesreće obavestili policiju.

Policija je istragom utvrdila da je Snežana bila putnik na traktoru kojim je upravljao njen suprug P. P. Saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu, kada je kako se sumnja, traktor usled neprilagođene brzine kretanja, sleteo u kanal sa desne strane. Žena koja je podlegla povredama sedela je na desnom braniku traktora te je prilikom prevrtanja zadobila teške telesne povrede – preneli su mediji.

Izvor: Blic

Prethodni članakRadionica “Letnje igre slikarskih tehnika“ u Galeriji “Risim
Sledeći članakDanica Popović: Inflacija sigurno 20 odsto, ali nema potrebe praviti zalihe

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here