Ponovo rekonstrukcija parketa u košarkaškoj hali kraj Morave, grad izdvojio 1,3 miliona

11
1086

ČAČAK – Iz sredstava tekuće budžetske rezerve grad Čačak je opredelio 1,3 miliona dinara za saniranje parketa u košarkaškoj hali kraj Morave.

Parket se nalazi u prilično lošem stanju, iako je u potpunosti zamenjen pre dve godine, tačnije u leto 2020. godine kada se Borac plasirao u ABA ligu.

Osim toga, iz istih izvora biće opredeljeno dodatnih tri miliona dinara za laboratoriju koja se gradi u unutrašnjosti dvorišta Zavoda za javno zdravlje u Ulici Veselina Milikića.

– Gradnja je u završnoj fazi. Rotari klub je obezbedio ogromna sredstva, oko 125.000 dolara za opremu, a ovih tri miliona su nedostajuća sredstva za opremu koja je neophodna ZZJZ da bi mogao da obavlja svoju delatnost, odnosno sve neophodne analize – izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Biće uplaćeno i 1,3 miliona dinara Institutu za voćarstvo za zasade i plastenike te ustanove koji će u dogledno vreme biti uklonjeni, budući da će se, kako je navedeno, shodno planskim aktima, u tom delu graditi zatvoreni bazen.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzabran novi predsednik Fudbalskog saveza Moravičkog okruga
Sledeći članakBorac 1926 ostvario peti trijumf u sezoni

11 KOMENTARA

    • Staro sajmiste „vristi“ godinama koliko je idealan prostor za novu dvoranu po svetskim standardima sa svim pratecim sadrzajima i vise nego komfornim parkingom… Ali avaj, kad slepci to ne vide…

  1. Sto znaci da neko ko je radio parket pre dve godine uzeo dobre pare,a postavio krš i lom od parketa,pa da su stavili laminat,ne bi se pohabao za dve godine,smesno😄😄

  2. Predhodni parket nije fiksan već montažni ali neko je dozvolio da bude postavljen! To treba istražiti! Nadam se da će uprava Borca naći ozbiljnog izvođača koji će dati garanciju za izvedene radove. Valjda će služiti više od 2 godine.

  3. Rec je o mobilnoj podlozi koja je postavljena na parket i nije namenjena da duze vreme stoji na istom mestu. Ispod ove podloge je stari dobri parket koji moze da se veoma brzo i lako dovede u red kao u svakoj normalnoj hali?!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here