MUP: Požar na unutrašnjim instalacijama doveo do havarije u zgradi na Alvadžinici

0
518

ČAČAK – O sinoćnoj havariji u stambenoj zgradi u naselju Alvadžinica, kada je eksplodiralo šest bojlera u jednoj zgradi u Ulici Čačanski partinaznski odred, oglasilo se odeljenje Sektora za vanredne situacije u Čačku.

Saopšteno da je u sinoć u 22:35 časova dojavljeno da je u zgradi u Ulici Čačanski partizanski odred broj 2 velika količina dima.

Dolaskom vatrogasaca sa jednim vozilom na lice mesta u 22:38 časova, ustanovljeno je da su požarom zahvaćeni osigurači na glavnom strujomeru u zgradi.

Dežurna ekipa Ogranka “Elektrodistribucija“ Čačak koja je bila na mestu požara mogla je da konstatuje da je požar izbio na unutrašnjim instalacijama zgrade i da se tek onda proširio na orman sa mernim uređajima, tako da brojilo nije bilo uzrok požara.

  • Naglašavamo da “Elektrodistribucija“ nije nadležna za kvarove na unutrašnjim instalacijama u zgradama, niti može biti odgovorna za posledice požara koji su nastali na unutrašnjim instalacijama, koje pripadaju stanarima zgrade – navode u Elektrodistribuciji.

U Elektrodistibuciji Srbije rečeno je da je do požara došlo na unutrašnjim instalacijama u zgradi.

Istraga će utvrditi uzrok havarije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPromocija knjige istoričara Predraga J. Markovića “Državni neprijatelji“
Sledeći članakPesnik iz Beograda Nenad Jovanović ovogodišnji dobitnik Disove nagrade

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here