Praznični kolaps na autoputu kod Preljine, zakrčenje u oba smera

9
2293

ČAČAK – Praznične saobrćajne gužve već su počele. Na autoputu Miloš Veliki već u popodnevnim satima došlo je do zakrčenja, a ogromne kolone vozila forimarane su i iz pravca Beograda i iz pravca Čačka.

Izvor: RINA

Gužve su na ovoj deonici očekivane, kao i na obilaznici oko Čačka. Krenuli smo ranije u nadi da ćemo ih izbeći, ali izgleda da je bilo uzalud. Čekamo već oko 20 minuta da nastavimo put – rekao je za RINU jedan od vozača koji se uputio iz Beograda ka Zlatiboru.

Iz JP Putevi Srbije ranije danas već su apelovali na sve vozače da je moguće da dođe do gužvi u saobraćaju i da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

Putevi Srbije preduzeće sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, te će svi naplatni kanali biti u funkciji bez minuta pauze. Duž autoputa, na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu – saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Izvor: RINA

Prethodni članakDveri: Na direktorska mesta ponovo se postavljaju partijski drugari, jedina preporuka lojalnost SNS-u
Sledeći članakMilanovčanin napao sugrađanina i udarao ga u glavu da bi ga naterao da promeni iskaz na sudu

9 KOMENTARA

  1. VINJETA, DRŽAVO,…Pa budimo ta jedna Evropa.Kad stvarno ima nešto pametno od Evrope da se primeni Mi se glupiramo.Nismo Mi mentalci da ne znamo gde se više uzima ali da jednom protok robe i ljudi bude normalan MORA da se primeni.SROP PLJAČKI…Nismo svi degeni….

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here