Predsednik Foruma privrednika o mogućnosti da vlast u Čačku i republici ne bude ista

9
1605
Foto: MUST

ČAČAK – Lokalna samouprava uvek je kada je mogla izlazila u susret privrednicima grada Čačka i privredi u gradu uopšte, izjavio je predsednik Foruma privrednika Čačka Aleksandar Milojević.

On je naveo i da su postojale i realne okolnosti u kojima grad nije mogao da izađe u susret svim zahtevima lokalnih privrednih subjekata.

Milojević se osvrnuo i na mogućnost da nakon predstojećih lokalnih izbora 2. juna vlast u Čačku bude različita u odnosu na republički nivo.

  • Pre osam godina imali smo vlast koja je bila opozicija tadašnjoj aktuelnoj republičkoj vlasti. Deluje mi da je u poslednjih osam godina ta neka sinergija između lokalne vlasti i republičke vlasti bila bolja – istakao je Aleksandar Milojević na proslavi obeležavanja 12 godina od osnivanja Foruma privrednika Čačka.

Na svečanosti su uručene nagrade ove poslovne asocijacije, a ovogodišnji laureati su vlasnica Predškolske ustanove “Mimilend“ Vesna Kojić i vlasnik gazdinstva “Bojović Studenac“, poljoprivredni proizvođač Goran Bojović.

Forum privrednika dodelio je i specijalne nagrade Snežani Šaponjić Ašanin, etnologu Narodnog muzeja Čačak i Nedeljku Raduloviću, menadžeru Lokalne akcione grupe Čačak – Gornji Milanovac, koja je pokrenula otvaranje “Moravskog marketa“ u Čačku.

Pohvalnice su pripale Bojani Dabić, vlasnici Studija za konzervaciju i restauraciju “Protinica“ i Ivanu Škipiću, vlasniku preduzeća “Simgrad“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIzgradnja novog poligona za obuku vozača u završnoj fazi (FOTO)
Sledeći članakAsfalt stigao do 30 domaćinstava u Mršincima

9 KOMENTARA

  1. Jadno i bedno da ovaj Bojović dobije neku nagradu koliko boljih poljuprivrednika ima i koji su sve stekli sa svojih deset prstiju a ne kao ovaj prvo sa Veljom a sad se prikačio uz ove SNSovce

    • Jedan je dobio traktor pa išao od vrata do vrata, neka riba beše. A ovaj preduzetnik je jak ako zavisi od države. Kao i ovi svi zajedno

  2. Lokalni privredni–prosecna plata je 100evra ispod republickog proseka..drzite se vi snsa a radnik nek glodje kosku to je vas moto !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here