Predsedništvo Dveri: U toku je Vučićev udar na naš Pokret

2
608

ČAČAK – Predsedništvo Pokreta Dveri saopštilo je da je u toku “najperfidniji i najopasniji napad na postojanje i funkcionisanje“ te političke organizacije.

Kako je istaknuto u saopštenju Dveri, bivšu funkcioneri pokreta Slobodan Dimović i Dragan Manić, “zloupotrebivši menična ovlašćenja, izvršili su pljačku imovine i sredstava Pokreta“.

Nemamo sumnju da je pozadina ovog najnovijeg napada pokušaj konačnog obračuna režima sa Dverima i sa predsednikom Boškom Obradovićem, kao jednim od lidera opozicije. Osnovano sumnjamo da iza ove organizovane kriminalne operacije u našim redovima stoji SNS, koji ovakvim sistemom kupovine ili ucenjivanja pojedinaca radi na ispunjenju Vučićevog zadatka da Dveri moraju biti ukinute – navodi se u saopštenju.

Dveri ocenjuje da ovakva “teška krađa ne bi bila tako lako izvodljiva bez zaštite režima“.

Na osnovu naših preduzetih pravnih radnji, očekujemo od nadležnih državnih organa da se hitno angažuju i zaštite imovinu od kriminalnih aktivnosti uperenih protiv Srpskog pokreta Dveri – kaže se u saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU “Nedelji istraživača“ čačanski predškolci učili o životu Nadežde Petrović
Sledeći članakKraj sezone rentiranja bicikala, iz “Parking servisa“ pozivaju korisnike da vrate iznajmljene dvotočkaše

2 KOMENTARA

  1. Da li moze jedan dan da prodje bez nekog saopstenja iz Dveri. Sto ne izadjete na izbore kada ste sgurni da vas gradjani toliko podrzavaju. U stvari ovako je bolje, posle izbora ce te nestati i necete vise smarati.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here