Izgradnja zatvorenog bazena u Milanovcu u završnoj fazi: Prelazi se na unutrašnje radove, otvaranje u januaru

9
1647

GORNJI MILANOVAC – Radovi na izgradnji zatvorenog bazena, najveće kapitalne investicije opštine Gornji Milanovac, i dalje traju.

Po projektnoj dokumentaciji, rok završetka radova predviđen je u januaru 2024. godine. Dejan Kovačević, predsednik opštine, obišao je ovo gradilište.

Želim da čestitam radnicima koji uporno rade kako bi se ispoštovali rokovi završetka izgradnje zatvorenog bazena. Još sledeću sedmicu će možda imati problem dok se ne postavi kompletna stolarija, a nakon tog slede unutrašnji radovi. Prema rečima i nadzornog organa i šefa gradilišta očekivanja su da će se sve završiti u zadatom roku. Loše vreme jedino može onemogućiti izvođenje radova na parternom uređenju. Do kraja ovog meseca stiže bazenska tehnika, tako da se tokom decembra očekuju ubrzani završni radovi. Ono što me raduje jeste da ćemo imati kompletnu opremu i tehniku i za deo koji će imati hidromasažne kade, saunu itd. Pored toga imaćemo kompletno opremljen restoran i letnju baštu. Prilikom obilaska uočio sam da je i spoljni bazen potpuno uređen, mali dečiji bazen je takođe završen. U toku su radovi na filter stanici, radi se na zameni krova i zameni stolarije, čime će se i ovaj deo uklopiti u kompletno novi izgled bazena. Građani Gornjeg Milanovca mogu biti srećni što će dobiti ovakav objekat, čija je cena izgradnje veoma visoka, tačnije preko pet miliona evra što je kapitalni projekat koji će ostati i generacijama koje dolaze – rekao je Kovačević.

Prema njegovim rečima, prevashodni cilj je da zatvoreni bazen pored građana i sportskih ekipa bude na usluzi deci, odnosno učenicima koji će u okviru časova fizičkog na ovom bazenu naučiti da plivaju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNenad Stefanović, trener FMP-a: Moja najbolja igračka sezona bila je u dresu Borca
Sledeći članakJP “Gradac“ kroz program “Moja prva plata“ planira da zaposli pet radnika, od toga četiri inženjera

9 KOMENTARA

  1. U Čačku nema pozorišta pa se plašimo da ako nam naprave zatvoreni bazen porašće mnogo Gangula (Šapića) i svi će hteti da budu gradonačelnici…!!!

  2. Kako samo kod nas niko pamet ,toliko livada ako nista u Čačku posto su kod nas uvek problem imovinsko pravni odnosi ,bitno je da se zidaju zgrade ,kanalizacija se oseća odavno u ovom gradu ,a deca imaju dijabet i krivu kičmu ,ugledajte se gospodo na komsije

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here