Premier taksi – uvek dostupan i u korak s vremenom

2
1063

ČAČAK – Kad se kaže “PREMIER“ taksi, uvek je prva pomisao na kvalitet, udobnost i bezbednost. Osim brige da svi njihovi korisnici, ne samo u Čačku, već i u Ivanjici i Vršcu, a u najskorije vreme i u Gornjem Milanovcu, dobiju besprekornu uslugu u “PREMIERU“ izuzetnu brigu vode i o očuvanju životne sredine.

Sva naša vozila, od kojih je ogromna većina starosti do tri godine, pokreće TNG (tečni nftni gas). U želji da pratimo najsavremenija dešavanja u svetu automobilizma, a sada je težište na što većoj upotrebi hibridnih (kombinacija klasičnih i elektro motora) i automobila na električni pogon, kupljeno je pet primeraka “tojote korole“ na hibridni pogon poslednje generacije – kaže Katarina Mijailović, predstavnik za štampu grupacije “PREMIER“.

Kada su u pitanju taksi usluge, jako bitan elemant, koji ima uticaj na odluku kome pokloniti poverenje, je i vreme čekanja na vozilo. Ako pozovete “PREMIER “ taksi budite sigurni da će ono stići u najkraćem roku, jer je “HAPPY“ taksi nedavno postao deo grupacije “PREMIER“, pa je broj vozila koji su na raspolaganju našim sugrađanima udvostručen i sada ih je preko 20.

Ovo je vek informacionih tehnologija i svakodnevno smo u prilici sa otkrivamo neverovatne mogućnosti koje nam one pružaju. U “PREMIERU“ pomno prate sva dostignuća i trude se da ih što pre primene u praksi. Osim pozivanja taksi vozila na uobičajeni način, putem poziva na brojeve 032 515-0515 i 069 515 0515 ili slanjem SMS poruke i upotrebom VIBERA, do vozila možete doći i korišćenjem android aplikacije PREMIER TAKSI, koja se može jednostavno instalirati upotrebom PLAY prodavnice. Ona vam daje mogućnost da sve vreme imate uvid gde se traženo vozilo trenutno nalazi i na taj način bićete u mogućnosti da znate kada je ono stiglo na željenu adresu.

Pored praćenja tehnološkog razvoja izuzetna pažnja se posvećuje i stalnom proširenju opsega usluga. Tako da, osim vožnje u lokalu, sa “PREMIEROM“ možete otići u bilo koji deo Srbije, ali i Evrope. Da vam za vreme dugih vožnji ne bude dosadno, u udobnim i klimatizovanim vozilima, dostupan vam je besplatno Wi-Fi.

Posebno se vodi računa o tome ko seda za volan. Svi vozači, pored zavidnog umeća vožnje, govore i strane jezike. Zbog toga se oko 50 privatnih i društvenih preduzeća opredelilo za saradnju sa grupacijom “PREMIER“, jer znaju da će njihovi poslovni partneri ili radnici uvek bezbedno stići na određeno mesto i dobiti vrhunsku uslugu.

U “PREMIERU“ su mislili i na one koji iz određenog razloga nisu u mogućnosti da sednu za volan svog automobila. Na takav poziv doći će dva vozača. Jedan će, na željeno mesto, odvesti vas, vašu porodicu ili prijatelje, dok će drugi upravljati vašim vozilom.

Od kada postoji, a to je nešto više od devet godina, u ovoj grupaciji vode računa da budu društveno odgovorni i trude se da se zajednici u kojoj posluju uvek oduže na najbolji mogući način. Stalni su učesnik humanitarnih akcija, a od svake vožnje deo sredstava odvajaju za izgradnju dečjih igrališta i nabavku poklona za naše najmlađe sugrađane. Njihovim sredstvima urađeno je igračište u parku pored autobuske i železničke stanice. Lokalna samouprava obezbedila je podlogu.

Bezbednost, brzina, pouzadnost, kvalitet, iskustvo, briga o životnoj sredini i zajednici, dovoljno razloga da koristite “PREMIER“ taksi.

PR TEKST

Prethodni članakStranka Rusa Srbije u Čačku predala listu za lokalne izbore
Sledeći članakNa infektivnom odeljenju ostala tri pacijenta

2 KOMENTARA

  1. Sve pohvale za Premijer taksi . Vozila su nova i čista , vozači profesionalni i uredni koji ne puše u svojim vozilima .

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here