Pri kraju asfaltiranje ulice na rubu MZ Košutnjak

8
637

ČAČAK – Asfaltiranje Ulica Milana Todorovića na teritoriji Mesne zajednice Košutnjak privodi se kraju. Danas su radove obišli gradonačelnik Čačka Milun Todorović i njegov pomoćnik za oblast mesne samouprave i infrastrukture Miloš Stevanić.

Reč je o “slepoj“ ulici koja je paralelna sa obilaznicom oko Čačka, u blizini semafora na raskrsnici tog magistralnog pravca i Ulice vladike Nikolaja Velimirovića.

Rade se dva kraka, koja zapravo spajaju dve ulice. Ovaj deo saobraćajnice bio je u vrlo lošem stanju, dosta nepristupačan makadam, a s obzirom na to da je ovde ima i privrednih subjekta kojima je saobraćajnica važna i za transport sirovina, ali i veliki broj meštana koji su imali zahteve ka gradskoj upravi da se ovaj deo sredi, mi smo obezbedili sredstva od JP “Putevi Srbije“, u iznosu od oko deset miliona dinara i sada će ovaj deo Košutnjaka dobiti potpuno novi izgled. Pre svega, to je od velikog značaja za meštane ovog dela Čačka, ali i za privrednike koji ovde imaju svoje poslovne prostore – rekao je Todorović.

On je podsetio da je u protekle četiri godine u Mesnu zajednicu Košutnjak uloženo oko 250 miliona dinara.

Najveći projekat bio je kompletna rekonstrukcija OŠ “Ratko Mitrović“, ali dosta je rađeno i na putnoj infrastrukturi. Pomenuću neke od ulica koje su dobile novo ruho, a to su ulice u Maloj koloniji, Danila Mitrovića Avrama, Jakova Albaharija, Stefana Prvovenčanog, juče Ulica Miroljuba Matijevića… – rekao je Todorović, naglasivši da je u planu izgradnja crpne stanice za fekalnu kanalizaciju, koju će koristiti 29 domaćinstava u donjem delu Košutnjaka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPonoš: Osuđujem agresiju na Ukrajinu, ali protiv sam uvođenja sankcija Rusiji
Sledeći članakMarinović: Železnik je u mnogo boljoj formi od nas, biće teško

8 KOMENTARA

  1. Draga Margita svaka čast što ste nabrojali učinjeno. Pa moramo tako svi. Jer će nas svojom halabukom nadjačati licemerni i pakosni ljudi. A mi se nadamo da se sve vidi pa ne potenciramo uspehe. A oni u svojoj mržnji napadaju, ogovaraju, lažu..

  2. Ispred građana Mesne zajednice Košutnjak izražavam veliku zahvalnost menadžmentu grada Čačka na svemu što su uradili za nas kako bi nam život bio lepši i bolji. Rekonstruisana je OŠ “Ratko Mitrović“, asfaltirane ulice Danila Mitrovića Avrama, Jakova Albaharija, Stefana Prvovenčanog, Miroljuba Matijevića, Milana Todorovića.

    • Koliko je novca potrošeno za „rekonstrukciju“ OŠ Ratko Mitrović mogla je da se napravi još jedna škola i vrtić. Čak i drveće koje su posadili u školi, dve godine neće da poraste nimalo. I da, radujemo se asfaltu u 21. veku.

  3. Milun u kampanji za sebe a bogme i za sina Djordja..Milune ovako slikas se ti redovno na tek asfaltiranoj ulici al nikako da se slikas kad se vrate majstori posle mesec dva,pola godine,godinu dana da popravljaju ni manje ni vise nego udarne rupe,utonule sahte itd.itd. Ocigledno je da neko krade zakljucite vi ko je taj !

  4. Milune, to su građani svojim novcem asfaltirali. Do kada ćeš se kititi tuđim perjem? Namerno si stopirao radove, da sa Strabagom utanačite termin za pred izbore. Ove šarene laže pričaj nekome iz Zaječara, npr, ovde svi znaju kako je i šta napravljeno i koliko je ko zaslužan. Milune, odlazi.

    • Otići će kad ti i tebi slični izglasate opciju koja će imati više glasova od SNS na izborima. Imam dobru i lošu vest za tebe. Dobra je da će se to dogoditi. Loša je da neće još najmanje 10 godina. Moraćeš lažni Tomo malo više da se strpiš i da prduckaš po portalima jer to je tvoj najveći životni domet. Možda zaradiš sendvič i crvenu od Jeremića.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here