Profesor čačanske Gimnazije jedan od govornika na protestu u Beogradu

4
1427

ČAČAK – Profesor srpskog jezika i književnosti u čačanskoj Gimnaziji Vladimir Dimitrijević biće jedan od govornika na protestu “Jedan od ppet miliona“ u Beogradu 9. marta, saopštili su organizatori.

Govori pred građanima u Beogradu: Vladimir Dimitrijević

Dimitrijević, koji je predstavljen kao publicista, govoriće na početku protesta, na platou ispred Filozofskog fakulteta.

Beograđanima će se još obratiti glumac Branislav Lečić i Vesna Lakićević, radnica “Kolubare“ iz Lazarevca, koja je zbog organizacije protesta u toj beogradskoj opštini premeštena niže i lošije plaćeno radno mesto.

Vlladimiir Dimitrijević bio je jedan od govornika i na drugom protestnom okupljanju u Čačku, 25. januara.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Parking servisu“ se duguje preko 400.000 za 16 nevraćenih bicikala
Sledeći članakKovačević: Radovi na rekonstrukciji škole teku predviđenom dinamikom

4 KOMENTARA

  1. Ej Srbijo zemljo otvori se, ko nama decu vaspitava? Pa zar neko ko sebe naziva profesorom može da bude član dverističke političke partije, partije koja veliča Ljotića. Ratnog zlikovca koji je nadmašio naciste jer je svoj narod streljao, ej djake je streljao u Šumaricama i profesore. Poslati prosvetnu inspekciju smesta u školu! Sramoto, profesori hoćete li osuditi ovakav ispad? Ako budete ćutali nemojte se više žaliti na platu jer ne zaslužujete ni da radite u prosveti

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here