Prohodni svi putevi na teritoriji Čačka

7
627

ČAČAK – Sneg koji satima pada na teritoriji grada Čačka nije napravio veće probleme i saobraćaj se odvija normalno, kaže pomoćnik gradonačelnika Čačka Miloš Stevanić.

Prema njegovim rečima, na gradskom području palo je oko 10 centimetara novog snega, dok je u okolnim selima novi snežni pokrivač visine oko 20 centimetara.

Ekipe su čitavu noć na terenu, rade na raščišćavanju i svi putni pravci su prohodni. Autoput Miloš Veliki je takođe u potpunosti prohodan za saobraćaj, iz Štrabaga savetuju da je na par deonica moguća jaka vejavica, pa se preporučuje da vozači prilagode svoju brzinu uslovima na putu – rekao je Stevanić za agenciju RINA.

Izvor: RINA

Prethodni članakEvo kako se odvija saobraćaj na novoj deonici auto-puta (VIDEO)
Sledeći članakUdes na auto-putu, sudar automobila i kamiona za čišćenje snega

7 KOMENTARA

  1. A šta radi predsednik mesne zajednice Jančići.
    Drži kafanu i skuplja ispičuture.
    A sa druge strane su sela opštine Milanovac i od Gojne Gore do mosta na Lovnici sve očišćenjo i to od ranog jutra.
    Sve je do ljudskog karaktera.

  2. Dexy što bih voleo da te vidim. Čime si momentalno nezadovoljan, sobom ili snegom? Pošto imaš negativne komentare u vezi svega. Izdvajaju se, napadni su. Pre će biti da si isfrustriran nečim. Razmisli i budi objektivan. Ne širi nezadovoljstvo.

  3. Šta prohodno, legendo, celo jutro pršte slike od snega po centru grada, prigradskim naseljima, trotoarima..? Dajte malo odgovornosti kad izjavljujete nešto. Ovo je vek brzih komunikacija, slike i društvene mreže otkrivaju pravu istinu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here