Prošlo je skoro mesec i po dana, a i dalje ni traga od Čačanke koja je skočila sa brane

3
3741

ČAČAK – Od Čačanke (40) koju su sigurnosne kamere snimile da se 8. januara ove godine bacila s brane na Moravi još uvek nema ni traga. Spasioci su danima nakon prijave pretraživali korito i priobalje Zapadne Morave, ali bezuspešno.

Policijskoj upravi u Čačku porodica je prijavila nestanak žene, iste večeri kada je, kako se veruje, skočila sa brane kod gradskog kupališta.

  • Pripadnici spasilačke službe su danima nakon incidenta iz čamaca pretraživali korito Zapadne Morave nizvodno od brane. Pretraga je vršena i sa obale, a pretražen je teren od Čačka skoro do Adrana. U danima kada je pretraga intenzivno vršena vodostaj Morave je bio prilično visok, što je otežavalo posao – rekao je izvor “Kurira“ iz spasilačke službe.

Kobne večeri sigurnosne kamere SC „Mladost“ u Čačku su u 20.30 časova zabeležile ženu koja hoda pešačkim mostom duž brane i staje kod trećeg čepa. Potom je spustila tašnu i prekoračila zaštitnu ogradu. Naš izvor iz istrage nam je tada ispričao da se na snimku jasno vide svi pokreti žene, za koju se veruje da je skočila s brane.

  • Nakon što je spustila tašnu i prekoračila ogradu, žena je izvadila telefon i napravila selfi. Jasno se vidi da je nekome poslala poruku i potom telefon bacila u reku. Par trenutaka kasnije ona je skočila u vodu – ispričao je izvor iz policije, dodajući da sumnja na identitet žene potiče od ličnih dokumenata koji su pronađeni u tašni, kraj zaštitne ograde.
  • Kome je slala poruku takođe nije poznato, jer istraga nije vođena, a telefon je još uvek na dnu reke.

Kako smo ranije izveštavali porodica je tvrdila da je ona imala probleme u partnerskim odnosima, što je delimično potvrdio i naš izvor iz policije.

  • Tačno je da je bilo prijava i na svaku je postupano, ali nasilje u porodici nije dokazano – kazao je on.

Policijska uprava u Čačku se ovim povodom nije oglašavala, uz objašnjenje da je u pitanju „lični čin“.

Porodica i prijatelji ove žene još su u šoku i uvereni su da će se ona odnekud pojaviti živa i zdrava. Kažu da je imala dobro plaćen posao, putovala, volela život i svoju porodicu.

Izvor: Kurir

Prethodni članakDeo teritorije Čačka u sredu sedam sati bez struje
Sledeći članakZa lečenje četvorogodišnje Nađe, deteta leptira iz Čačka, genska krema o trošku države

3 KOMENTARA

  1. Da je u pitanju neko iz porodice nekog političara ili kriminalca država bi zaustavila Djerdap i angažovala vojsku, policiju, g. službu… A pošto je obična građanka, čeka se da se pojavi i vetovatno da objasni što se nije pojavila do sad. Žao mi je njene sudbine, a naša opšina je, još jednom, pokazala da sistem radi samo za određene, običan svet kako se snađe. Sramota

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here