Protest ispred zgrade policije i blokada ulice zbog hapšenja trojice ekoloških aktivista

20
1693

ČAČAK – Nekoliko desetina građana okupilo se danas po podne ispred zgrade Policijske uprave u Čačku kako bi iskazali protest protiv hapšenja trojice ekoloških aktivista.

Danas su na putu koji vodi ka vrhu Kablara nakon incidenata sa policijom uhapšeni Miloš Kuvekalović i Vladimir Milivojević iz Čačka i član ekološke organizacije “Zaštitimo Dobrinju i okolinu“ Dragan Simović iz sela Dobrinje.

Okupljeni poručuju da se neće povući sve dok aktivisti ne budu pušteni na slobodu.

Nekoliko nezadovoljnih građana blokiralo je saobraćaj u Ulici cara Dušana rtako što su seli na kolovoz.

Otac uhapšenog Kuvekalovića, profesor Radovan Kuvekalović je izjavio za N1 da je dobio informaciju da je njegov sin uhapšen i da planira da ga poseti.

On nema brigadu, nema naoružanje i nije ubio ženu. Ja sam se čuo sa njim, dobro je i očekuje da će danas da bude pušten. Pre toga ću probati da ga posetim u prostorijama SUP-a – kaže Kuvekalović.

Izvor. Morava info, N1

Prethodni članakMasovna tuča ispred ugostiteljskog objekta kod Borčeve hale, privedena četvorica mladića
Sledeći članakStanovnici jedne čačanske ulice sutra sat i po bez struje

20 KOMENTARA

  1. Cacanska bolnica nema magnetsku rezonancu,kardiologa,dečijeg internistu,nefrologa,neurologa al zato imaju lopovi imaju pare za vidikovac.

      • Vas ekologe će uništiti takvo sagledavanje stvari. Svakog ko vam skrene pažnju ili udeli kritiku da je busanje protiv vidikovca kontraproduktivno i do krajnjih granica glupo, je ili sendvičar ili naprednjak. Logika vam je idiotska. Nijedna opoziciona stranka u Čačku nije protiv tog vidikovca. Poslušajte korisne savete i ne mlatite praznu slamu nego se organizujte za izbore, ako kanite nešto da promenite. Ovako samo pravite gnev u narodu, i među opoziciono orijentisanim građanima, koje nazivate svakakvim pogrdnim imenima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here