Prvi đaci iz Gornjeg Milanovca zaplivali u zatvorenom bazenu, objavljen i cenovnik usluga

2
2624

GORNJI MILANOVAC – Grupa učenika gornjomilanovačkih osnovnih i srednjih škola danas je imala prvi čas fizičkog vaspitanja u novoizgrađenom zatvorenom bazenu u tom gradu.

Zaplivali su osnovci iz škola “Momčilo Nastasijević“ i “Arsenije Loma“, kao i srednjoškolci iz Ekonomsko-trgovačke škole “Knjaz Miloš“.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević danas je prisustvovao jednom od časova i istakao da je zatvoreni bazen prevashodno i otvoren kako bi bio na usluzi deci ovog kraja i kako bi oni u okviru časova fizičkog vaspitanja naučili da plivaju i posvetili se jednom od najzdravijih sportova.

  • Jako sam srećan i zadovoljan što je naš plan ispunjen, a to je da zatvoreni bazen koriste sva naša deca sa teritorije opštine Gornji Milanovac, podjednako učenici sa gradskog i seoskog područja. Oni su juče počeli sa posetama, radi upoznavanja samog bazena i prostora, a danas su prvi učenici iskoristili mogućnost da ovde imaju čas fizičkog i da nauče neke nove tehnike plivanja. Posebno mi je drago što smo uspeli da podelimo sve termine i osnovnim i srednjim školama, tako da će sva deca dolaziti ovde na bazen. To i jeste suština zašto smo ga napravili. Raduje me i to što su brojni sugrađani iskoristili priliku da dođu ovde, prethodnih dana prodat je veliki broj karata. Nadam se da će i u budućnosti naši sugrađani dolaziti na bazen u komercijalnim terminima. Ovom prilikom pozivam i privredu naše opštine da kupe sezonske ulaznice za svoje zaposlene jer su daleko jeftinije i na taj način pomognu lokalnoj samoupravi i Sportsko-rekreativnom centru, kako bi se ovaj objekat održavao i kako bismo i u decenijama koje slede mogli da primimo svu našu decu i omogućimo im da imaju časove fizičkog na bazenu – izjavio je Kovačević.

Istovremeno, objavljen je i cenovnik usluga zatvorenog bazena:

Izvor: Morava info

Prethodni članakKraj sezone za Borac, Pavle Nikolić pokazao da na njega mora da se računa
Sledeći članakVeče narodne pesme “Dobro veče Šumadijo“

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here