Radojević: Izjavom o državnom udaru Obradović ponovo zabio autogol opoziciji

12
515

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku Aleksandar Radojević ocenio je da je lider Dveri Boško Obradović svojom poslednjom izjavom da bi policija i vojska trebalo da preuzmu rukovođenje državom, još jednom “zabio autogol“ opoziciji.

On je mišljenja da bi lideri Saveza za Srbiju (SzS) trebalo da imaju koordinaciju kada su u pitanju pojedine važne teme.

Iskreno se nadam da će se neko iz Saveza za Srbiju eksplicitno ograditi od poslednje izjave Boška Obradovića. Mislim da bi neko iz SzS trebalo da izađe i da javno kaže mišljenje saveza na tu temu. Ovo je autogol i pucanje sebi u koleno. To je u nekoliko navrata u Savezu za Srbiju bila praksa. Upravo iz tog razloga očekujem da SzZ na republičkom nivou izda saopštenje na temu istupa Boška Obradovića – naglasio je dr Radojević.

Prema njegovim rečima, sve članice SzS trebalo da se suzdrže izjava i postupaka koje bi mogle da naškode interesima opozicije.

Sličnog stava je i njegova stranačka koleginica Violeta Marković.

Kao što Boško Obradović i Dveri imaju pravo da vode samostalnu politiku, i mi imamo pravo da kažemo da se ne slažemo sa njegovim političkim stavovima. Mi, uostalom, i nismo u savezu da bismo se slagali politički, već imamo jedan zadatak da dovedemo do fer i pošttenih izbora – navela je Marković.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAtletičarka Slobode Anđela Obradović ličnim rekordom izborila normu za EYOF u bacanju kugle
Sledeći članakStranke prikljupljaju potpise za lokalne izbore u Čačku

12 KOMENTARA

 1. Niko nije građanima u Srbiji otvorio oči kao Boško Obradović, predsednik Dveri. Kako se krade na izborima , na šta liči Skupština Srbije, kako je vlast povezana sa kriminalom i korupcijom, čemu služe džipovi bez tablica, čemu služe institucije države pri otimanju glasova na izborima, na šta liči Pink i RTS, i na kraju šta može da nam se dogodi sa migrantima. Otvorio nam je oči da izlaskom na ovakve izbore donosimo novo bogatstvo vlastodržcima , a neizlaskom na izbore možemo da ih urazumimo. Na nama je izbor.

 2. Ti se Marko bas razumes u politiku ko marica… Botine trule mozete samo da ga mrzite jer je dr bio i ostao institucija. Prodali ste se za budjave sendvice i neki posao pod ugovorom da bi vas ucenjivali i ponizavali muke nepismene a dr se nije niti ce se prodati za sta god mu nudili naaprednjaci jer ne moze sa bandom i podguznjacima…

  • Casno bi bilo da izadje, tj da nije ni ulazio, ali covek mnogo voli da mudruje i sedi na bar 3 stolice
   I naravno, sa svake padne na kraju

 3. Doktore, vi ste se u startu ogradili od saradnje sa Dverima. Ako je tako nije ni trebalo da ulazite u SZS u Čačku. Ali ne, vi ste ušli i nikada se niste pojavili, šaljete neke svoje trećerazredne emisare i čauše, a sa strane dezavuišete savez. Pa ste malo u savezu, malo i niste, malo ste u bojkotu, malo ste u Skupštini… Dajete kvorum kad zafali, samo se još čeka da izađete na izbore kao grupa građana.

 4. Ma vidi ga mica mala kako ono negoduje nesto, a ovamo se sprema da ozivi grupu gradjana i izadje na izbore
  Sacekajte samo jos koji dan

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here