Radojević: Još je rano za ocenu da li su tri grupe građana “trojanski konji“ u čačanskoj opoziciji

30
1135

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku Aleksandar Radojević izjavio je da ne želi nikoga unapred da optužuje da će biti “trojanski konj“ u redovima opozicije na lokalnim izborima u gradu na Moravi.

On je to rekao nakon formiranja tri političke grupacije u Čačku, koje, istina, još uvek nisu objavile svoj zvaničan stav o učešću na izborima ili bojkotu. Reč je o grupama građana koje će predvoditi Ivan Ćalović i Dragan Bisenić, kao i o listi na kojoj će, kako je ranije najavljivano, biti proizvođači malina u saradnji Pokretom “Tri Plus“.

Radojević je ocenio da je najavljeno spuštanje izbornog cenzusa sa pet na tri odsto loš marketinški manevar, kao i da se to čini kako bi glasački listić bio šareniji.

Ne želim nikoga unapred da optužim da će biti “trojanski konj“ u redovima opozicije na lokalnim izborima. Trebaće nam vremena da komentarišemo te tri grupe u Čačku koje su formirane ili su u formiranju. U svakom slučaju, vi za dan, dva ili tri možete da napravite novo udruženje građana koje će biti finansirano iz neke interesne sfere, bilo vlasti, bilo privrede. Očekujem poplavu novih grupa ili grupica građana koje će biti formirane ad hok samo da bi na glasačkom listiću bilo šareno i dugačko. Biti na izborima sa formiranim ili tek formiranim grupama građana ili udruženjima koja će se formirati neposredno pred izbore za 200, 300 evra kod notara, ne znači biti demokrata i ne znači biti širok i verovati u demokratiju – naveo je Radojević.

Komentarišući navode medija da će se u izbornoj trci naći i pokret “Tri plus”, Radojević kaže da ga tako nešto nije iznenadilo.

Za očekivati je da SNS podržava samo ono što je njoj u interesu. Decu ne možete da kupujete ili naručujete. Deca se ne mogu rađati tako što ćete plaćati majkama to što je rrodila dete. Majci i ocu morate obezbediti stalno zaposlenje takko da oni nemaju potrebu da dobiju bilo kakvu nagradu od “Tri plus“ – zaključio je dr Aleksandar Radojević.

Izvor. Morava info

Prethodni članakNeško Milovanović preuzeo novi klub
Sledeći članakSpuštanje izbornog cenzusa: Acin gambit

30 KOMENTARA

 1. A vi svi ostali pucate od parafraziranja i doktrine u vasim komentari a ml smo mladi ali bar polako ucimo ali kad vidimo vas kadar dognam prodam malo je bolje jel da?

 2. CALOVICEVI SIMPATIZERI KOREKTNI REALNI REAGUJU NA NEISTINE OBMANE SVE ZARAD SVE NARODNE ISTINE POZDRAV ZA SVE POL OPCIJE I GRUPE GRADJANA NA CELOJ POLITICKOJ SCENI

 3. Doktor opipava kao da je on opozicija a u stvari prava pozicija jer pamćenje nas sluzi za onaj glasi za kvorum jos uvek se prepričava a suditi naročito o adv Calovicu suviisno

 4. Ćalovićevi imaju bot službu kao naprednjaci. To građani moraju da znaju. Odavno se odvratnija organizacija nije pojavila na političkoj sceni grada. Bahati i spremni na sve. Veoma opasni. Kao njihov vođa Vučić u koga su bili zaljubljeni di pre neku godinu. Zamalo SNS gradonačelnik najviše.

 5. Grupe i grupice…a šta bi sa grupom ZA NAPREDNI ČAČAK?Grupa osmišljena da bude opozicija u SNS-u,izašla na izborr sa logom NAPREDNIJI(Napredni SNS).sve mi je to.ličilo na ono aj da ja pošto sam izgubio kompas nateram ove moje u SNS-u da pomisle da ne mogu bez mene,pa me opet vrate za poverenika,kad ono ovi me zaboravili,pa gde cu i na kraju kod Vuka,a Vuku dobro došlo da se ne muči kod osnivanja stanke,ali vrlo brzo i on će da otera doktora pa jovo nanovo nova grupa gradjana ZA NARODNI ČAČAK

 6. Doktor je bio u izvornom sns ali kad je sve lose iz druqih stranaka dotrcalo u sns casnim ljudima tu vise nije bilo mesta i napustio je tu novoformiranu sektu snsovsku… mozete samo da qa vi nesrecnici mrzite i nista vise. Cacak bi bio qrad da qa vode ljudi kao dr aco a ne kasaba kao sto je sad. Kad komentarisete koliko je ko promenio stranaka prvo botine podjite od predsednice skupstine i ministara…jadni ste koliko ste slepi kod ociju…bojkot je za opoziciju a ko izadje na izbore je prodata dusa i koreoqrafija sns…

  • Jaoj nemoj da me rasplaces. Ma sta kazes bio u izvornom SNSu. Dotrcao bre na gotovo kad mu je sva vlast data u ruke. Pa se posle kao princeza na zrnu graska koja nista teze od kasike u zivotu nije podigla silno uvredio kad su ga najurili. Doktor pre svega ne postuje ljude, ne postuje svoje reci, a trazi da ga neko podrzava i veruje mu i glasa za njega. Mozes misliti.

 7. Pomozite ljudima doktore a trojanski konj ste odavno svima dokazali da vas vole i da od vas uvek imaju glas zar ne za kvorum ste tu?

 8. SzS opozicija opoziciji. Svi su ko rogovi u vreci. Ko sastavi dveri i ds? Oni nikad nisu mogli zajedno. Il je ovo borba za vlast a za narod ih bas i ######

 9. On ne komentarisu nego zaključuje a imaju i da njegove reci nemaju tezinu ovo moze biti samo dobro narucrm tekst spominje adv Calovica umesto drugih jer zna ko i koliko vredi isti

 10. A zašto se Ćalovićevi botovi javljaju kad je doktor lepo rekao da ne želi još da komentariše bilo koju od grupa građana koje će možda da izađu na izbore. Šta ti je autoprojekcija.

 11. Doktore, Calovica GG je sa svojim kadrovima i članstvom ozbiljana politička organizacija za razliku od vaše koja ima sve osim članstva. Čitajući ovaj tekst tj. vaše “uspostavljanje” kriterijima pomislio sam na trenutak da treba da vas podsetim na medicinsko značenje reci PROJEKCIJA, ali vi respektabilan stručnjak u svojoj branši i da za tim nema potrebe !!!

 12. A sta li si ti… doktore imaš li obraza, izgubio si kompas… kakva je ovo zamena teza. LUSTRACIJA nama treba doktore, za koju se upravo tvoj Vuk najviše zalaže, ali ona bi kačila i tebe…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here