Radojević: Naša politika je da gradimo, a njihova da ruše, na kraju će građani dati svoj sud

7
566

ČAČAK – Narodni poslanik SNS i član Odbora za zaštitu životne sredine Skupštine Srbije Dušan Radojević izjavio je da politika aktuelne vlasti da gradi, a opozicije da ruši.

On je u pisanom saopštenju za medije naveo da je vest da će uskoro početi izgradnja vidikovca na Kablaru oduševila mnoge Čačane, ali je, kako je naglasio, naljutila opozicione stranke i njihove funkcionere.

Ništa novo. Ljutili su se kada smo uredili Gradsku plažu, kojom se danas svi dičimo i gde rado provodimo vreme. Ljutili su se kada smo rekonstruisali ulicu Veselina Milekića zbog stabala i parkinga, pa tu sada ima više zelenila, parking mesta i sama ulica je bezbednija. Ista priča je bila za auto-put, aerodrom u Lađevcima, Naučno tehnološki park, Gradsku biblioteku, atletsku stazu… Ljutiće se i kada budemo gradili Trg Nadežde Petrović i kada budemo podizali spomenik Knezu Stracimiru. Primetio sam da ti lažni novokomponovani ekolozi postaju radikalniji, pa osim ljutnje najavljuju i rušenja. Mi to do sada u Čačku nismo imali, i znam da Čačani neće nasesti na Ćutine fore sa kampovanjem i rušenjem. Iza tih „eko kampera“ je do sada ostajala samo gomila đubreta, što opet pokazuje koliko im je zaista stalo do životne sredine – ističe Radojević.

On je naveo da su građani dugo slušali priče i obećanja vezana za ovčarsko-kablarsku klisuru.

Sada konačno, zahvaljujući Vladi Republike Srbije i predsedniku Vučiću, dobijamo sredstva da iskoristimo sve potencijale koje ovaj turistički biser ima. Čačani u Milunu Todoroviću vide graditelja i dobrog menadžera, to zna i opozicija ali oni to ne smeju javno da kažu. Moramo ih razumeti ipak je njihova uloga da kritikuju. To je očekivano. Naše je da gradimo i radimo, njihovo da ruše i napadaju. Na kraju će građani dati svoj sud na izborima kao što su to i do sada radili – zaključio je Radojević u pisanom saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakĐorđe Gagić: Za uvrede postoji granica, ono što sam doživeo u Zadru nema veze sa košarkom
Sledeći članakU toku geološka istraživanja zlata na području Čačka i Gornjeg Milanovca

7 KOMENTARA

  1. Kao što je Vučić Srbiju pretvorio u svoje preduzeće , tako i govori u ime svih institucija u Srbiji. Sve je uradio Vučić, ali za ono što u Srbiji ne valja krivi su neki drugi. On najviše ne govori istinu i manipuliše građanima, a brani se da drugi lažu. Deset godina kupuje vlast narodnim parama i pare građana gura u svoj džep i džepove onih koji mu služe. Da li je neko slep pa ovo ne vidi.

  2. Dule jedini iskreni sns-ac, koji postuje osnivace i prave ljude u sns. Kod njega ne bi bilo cile mile, sansu bi dobili dobri i pravi ljudi.
    Mozda je vreme da posle svega, Dule R bude predsednik naprednjaka u cacaku, ako je istina da Milun vise nece da se kandiduje.

  3. Danas smo živi zahvaljujući predsedniku Vučiću. Šta ćemo kad njega više ne bude, imam predlog da svi kolektivno izvršimo harakiri!

  4. Ovaj mali se opasno primio na svoju funkciju. Gle kako pozira iz poluprofila sa prekrstenim rukama kao neka znacajna licnost. Smesan je! Ali ne mogu a da ne pomenu u recenici Vucica, nema sanse. Opasna je ta mitomanija i na kraju ce im doci glave, ali narod je toliko besan da ne znam kako ce hodati ulicom kada se vlast promeni jednog dana.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here