Radojević: Svaki punoletni Čačanin zadužen sa novih 100 evra

10
792

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Aleksandar Radojević izjavio je da će nakon novog kreditnog zaduženja grada Čačka svaki punoletni građanin tog grada biti zadužen sa novih 100 evra.

On je to rekao komentarišući odluku gradskog rukovodstva da se Čačak zaduži za dodatnih 816 miliona dinara.

  • Ovim najnovijim zaduživanjemi, uz posstojeće od 233 miliona dinara, svaki i glasač od preostala 94.000 glasača u Čačku je zadužen sa novih 100 evra. Svaki glasač u gradu, od doprinosi sa 800 evra tom budžetu. Dakle, ukupno na svakog birača dolazi skoro 1.000 evra samo na račun uplata u budžet I otplata kredita koji uzima grad Čačak za potrebe koje kreira najbolji gradonačelnik i rukovodstvo – izjavio je Radojević na konferenciji za novinare.

Izvor: Moraava info

Prethodni članakI ovog vikenda kvalitetne rok svirke u čačanskim klubovima
Sledeći članakTrifunović: Opozicija nema razloga da se brine zbog kreditnog zaduženja, ionako neće biti u prilici da vodi grad

10 KOMENTARA

  1. Na najvišem mestu je odlučeno da Narodna stranka i SNS idu u koaliciju u svkom gradu i opštini gde Narodna pređe cenzus. Građani to treba da znaju.

  2. Velimir Ilić i Aleksandar Radojević su odgovorni za najveću sramotu grada Čačka – davanje titule počasnog građanina Tomislavu Nikoliću.

  3. Pa šta ako se grad zadužio, bar će napraviti zatvoreni bazen i gradsko šetalište. Šta rade ovi po Beogradu , trebali su još da uzmu i da naprave ono što je gradu potrebno. Grad od 110 000 ljudi, nema normalan stadion, halu, zatvoreni bazen, nema biciklističkih staza, parkove…..Nije život samo voda, kanazizacija, mora ljudima da se pruže i neki sadrzžaji, neki društveni život. Uzeli su kredit od 7 miliona evra a budzet grada je 80 miliona evra.

  4. Vi ste pismonoše i pravićete koaliciju sa naprednjacima ako pređete cenzus. Jeremić i Vučić su se sve dogovorili. Narode pamet u glavu. Glasaj za pravu opoziciju.

    • Pavle i Ćalov kao nisu Vučićevi, ajde begaj. Sve se zna. I Pajo je odavno na platnom spisku preko raznih preduzetnika povezanih sa naprednjacima, a o Ćalovu da ne pričamo. Pogledajte ko mu je u izbornom štabu. Sav otpad koji je AV pedalirao. Prava opozicija je Bisenić i niko drugi. Manite nas Pavla, Ćalova, Radojevića i Velimira. Sve SNS varijante, neke dobro prikriveno, a neke skoro otvoreno. Samo Bisenić!

      • Kakav Biske. Kad ga vidim pomislim da li on zna da li je posao ili dosao. I gde se nalazi. Ne snalazi se covek u ovim vodama. Treba da se mane politike.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here