Radojević: U Srbiji protiv nasilja nije bilo volje za nastup čačanske opozicije u jednoj koloni

26
1034

ČAČAK – Pre nego što je napravljen dogovor Narodne stranke, Nove Srbije, Dosta je bilo i POKS-a o zajedničkom nastpupu na lokalnim izborima u Čačku, bilo je pregovora i sa drugim opozicionim grupacijama u gradu, ali su se oni okončali bez dogovora, kaže predsednik Gradskog odbora Narodne stranke i prvi potpredsednik te stranke Aleksandar Radojević.

 • Koalicija Srbija protiv nasilja nije bila raspoložena da se proširi pojedinačno sa Narodnom strankom, Dverima i grupacijom oko advokata Ivana Ćalovića. Oni su tražili da budemo u kombinaciji – da se naše tri grupacije dogovore i da onda im pristupimo. Međutim, oni odluke donose konsenzusom, a taj konsenzus po ovom pitanju nije napravljen, tako da su nas sutradan obavestili da nema ništa od dogovora o zajedničkom nastupu na izborima. Naravno, pregovaraćemo i dalje, jer što napravimo veći blok, to ćemo, po mojoj ličnoj proceni, proći bolje – rekao je Radojević.

Prema njegovim rečima, za sada u koaliciji Narodne stranke, Nove Srbije, Dosta je bilo i POKS-a nije bilo govora o raspodeli odborničkih mandata.

 • Mandate ćemo bratski raspodeljivati, jer smo ideološki veoma bliski, a i programi naših stranaka su vrlo slični. Tako da tu nema razloga za namicanje mak na konac. Rapored mandata biće blagovemeno objavljen onog trenutka kada budemo imali najbolje ljude na najboljim mestima – naveo je Aleksandar Radojević.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Voće u Srbiji rano cvetalo, ako ne bude mraza, biće rodna godina“
Sledeći članakStendap šou Andrije Dabanovića “Mokre glave“ u Gradskoj biblioteci

26 KOMENTARA

 1. Radojevic nece niko zbog Violete, steta je to velika, doktor bi imao realno velike sanse i bilo bi jako lepo da takav covek bude gradonacelnik.

  • Bio dobar doktor ali nikad dobar politicar. A odavno bitise kao politicar. Treba sa digne ruke od nje i bar sacuva integritet doktora.

 2. Narode jadni, na Skupštini RS radikalsku politiku obrazlažu Jovanov DSS, Rističević seljačka stranka, Kena Milojičić DS, Palmin poštenjačina, predstavnik mađara, predstavnik bošnjaka, predstavnik penzionera, predstavnik julovaca i predstvnik socijalista. Sve ih spaja lični interes, a ne opšti interes.

   • U zabludi si. Ovi su svi isti. Valjda ti je jasno koji su, kako rade, šta rade i za šta se bore, izuzimam predstavnike mađara i bošnjaka. Mrzitelj nisam uopšte, a pogledaj malo bolje šta pričaju na skupštini, na TVu , šta govore jedni o drugima, pa će ti biti jasno ko su mrzitelji.

    • Srbo ne gledam Skupstinu. Nikad nisam. Nemam vremena, radim. Imam porodicu sa 4-oro dece. Hvala Bogu. Pratim samo ovaj portal I citam redovno komentare, mojih
     sugradjana. A ti Srbo mrzis, mrzis. Prisnaj, oprosteno ti je.

 3. Calovic nece ni sa kim, tj niko nece sa njim, jer on covek hoce da bude br.1 na listi, odnosno gradonacelnik ako pobedite (mada to nema sanse).

  A kako i ostali hoce samo oni, Ego je bas jak, nema od vas nista. Jos jedan mandat za Miluna i novu ekipu oko njega.

  • Calovic ne sme da izadaje na izbore, previse ocekuje a realnost je sasvim drugačija.
   Uostalom, prepoznali su ljudi da je Vuvicev kec iz rukava.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here