Radojević: Vučić je uvek dobrodošao, Obradoviću drži se svog šatora

3
420

ĆAČAK – Član gradskog veća i predsednik omladine lokalne organizacije SNS u Čačku Dušan Radojević oglasio se povodom saopštenja Dveri o boravku Aleksandra Vučića u Pakovraću.

Radojevićevo saopštenje za javnost objavljujemo u celosti:

Dverjani su u kampanju krenuli iz kafane, a evo vidimo da su je završili pod šatorom. Pričalo se na tom putu o svemu i moglo se zaključiti da ništa ne valja, da se ništa ne radi i da je sve crno bez imalo belog. Možda bi to na kraju i bila istina da građani nemaju pravo na svoje mišljenje, ali kako živimo u demokratski uređenoj zemlji i građani su imali priliku da iznesu svoje mišljenje po mnogim društvenim i političkim temama u društvu. Tako smo i mi Čačani izneli svoja mišljenja na izborima i jasno rekli da su rezultati vidljivi i da ih želimo i dalje, ali da budu brži, jači i bolji.

Odlazak mladih je ozbiljna tema, emigracije predstavljaju problem celog društva i predstavljaju najveću opasnost po našu budućnost. Ako mislimo da nam mladi ostanu, moramo im stvoriti uslove za normalan život. Zbog toga je važno da gradimo puteve, fabrike, vrtiće, bolnice, da ulažemo u sport i kulturu, da obezbeđujemo razne subvencije.

Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i gradskom rukovodstvu na čelu sa Milunom Todorovićem, na dnevnom redu skupštinskih zasedanja često se nalaze odluke koje imaju za cilj da mladima stvore mogućnost izbora i kvalitetniji život u našem gradu. Dveri te odluke nikada nisu podržale i to je istina, tako da priča o tome kako oni brinu o mladima pada u vodu.

O problemima nas mladih ne može se raspravljati na ulici, u kafanama ili pod šatorom, već tamo gde se donose odluke, u skupštini Grada Čačka i skupštini Republike Srbije. Zbog puteva i fabrika koji se izgrađuju u našem gradu, ali i Srbiji, predsednik Aleksandar Vučić je uvek dobrodošao u naš grad i tek će imati razloga da dolazi. Očekujemo redovne izbore naredne godine i sa tim u vezi podigli smo stranačke aktivnosti na viši nivo. Zahvalićemo se onima koji su se umorili, a priliku će dobiti oni koji će obezbediti podršku Čačana za još jedan mandat kako bismo završili započete projekte od kojih će najveće benefite imati upravo mladi.

Kada budete shvatili da mladi ne žele nasilje, uvrede, etiketiranja, pretnje i podele već pravedan sistem, kvalitetno obrazovanje, pravo na rad kao i bezbedan i kvalitetan život u svom rodnom gradu, tada ćemo vam možda poverovati da nam želite dobro, a do tada držite se šatora.

Dušan Radojević

Prethodni članakMlađi pioniri KK Mladost pred izazovom sezone
Sledeći članakOpera za decu “Čarobna frula“ na velikoj sceni Doma kulture

3 KOMENTARA

  1. Jao mali nemoj mnogo lupetati! Ti znas sta mladi zele. Radis kao funkcionercic svoje stranke i ti pricas nesto o zivotu mladih u Srbiji. Sve sto valja mladih, ode odavde, a takvi poltroncici kao ti ostaju svima nama na grbaci.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here