Rakonjac odgovorio Radojeviću: SNS da priča o tome šta su uradili, a ne šta će uraditi

5
518
Miloš Rakonjac

ČAČAK – Odbornik Dveri Miloš Rakonjac reagovao je na nedavno saopštenje gradskkog većnika zaduženog za mlade i kulturu Dušana Radojevića.

Rakonjčevo saopštenje prenosimo u celosti:

Podstaknut otvorenim pismom gradskog većnika Dušana Radojevića želeo bih da skrenem pažnju javnosti na nekoliko činjenica koje dotičnog demantuju u njegovim navodima. Pre svega, gospodin Radojević bi morao znati je Srpska napredna stranka punih sedam godina na vlasti u Čačku i da je vreme da govori o tome šta su uradili, a ne šta će uraditi.

Kako je kampanja Dveri počela, gde je sada i gde će biti, nije nešto čime bi on trebalo da se bavi, već činjenicom da mladi beže iz ovog grada i da zapošljavanje rodbine i intimnih partnera u opštini i javnim preduzećima po partijskoj liniji nije nešto što će mlade ohrabiti da ovde ostanu.

O tome koliko je demokratski uređena zemlja najbolje govore razbijena glava Borka Stefanovića, zapaljena kuća novinara Milana Jovanovića i najnoviji slučaj prebijanja odbornika u Knjaževcu. O vladavini prava najbolje govore porušeni objekti u Savamali i nelegalni hotel na Pančićevom vrhu koji je ispostavlja se jači od države.

Kada su u pitanju mladi o kojima gospodin Radojević najviše voli da priča, želim ovom prilikom da ga obavestim da se Savet za mlade, kao radno telo Skupštine grada Čačka, čiji je predsednik član SNS-a, od 2016. do danas sastao jednom, a da je rezultat podrške mladima i mladim bračnim parovima posle sedam godina njihove vlasti iskazana podatkom od danas da je za 289 slobodnih mesta u vrtićima u Čačku stiglo 1.250 prijava.

Na kraju bih se složio sa rečima gospodina Radojevića da mladi žele pravedan sistem, kvalitetno obrazovanje, pravo na rad…, ali to je sve ono što oni mladima nisu pružili, i ne samo što nisu pružili već je partijska država koju su stvorili naterala mlade da sve to što žele ostvare van ovog grada i van ove zemlje.

Miloš Rakonjac, odbornik Dveri u Skupštini grada Čačka

Prethodni članakPrethodnih dana najviše munja izbrojano u Čačku
Sledeći članakKomedija “Priča se po gradu“ u Domu kulture

5 KOMENTARA

  1. Ovaj dečko ne govori istinu. Nike tačno da je za vrtiće konkurisalo preko 1000 ljudi i da nema mesta. Istina je da su roditelji konkurisali po dva puta u obe predskolske ustanove, oni koji ne prodju proći će u privatni vrtič gde je ista cena jer zahvaljujuci subvencijama grada vise nema veze da li dete ide u privatni ili drzavni. Takodje Grad Čačak je u poslednje tri godine uradio mnogo toga kako bi povećao smestajne kapacitete. Tako da ovaj momak ili ne zna o čemu priča ili govori neistinu.

  2. U pravu je gospodin Rakonjac,da smo i samo malim delom demokratska drzava kao recimo Francuska,sad bi veliki broj opozicionih lidera i njima bliskih osoba bio u zatvoru zbog fizickog maltretiranja i upada u razne institucije…..tako da budite recni sto smo mnogo demokratskiji od onih sto se tako predstavljaju i sto nam sole pamet,ali sila je sila i protiv nje se ne moze..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here