Regionalna konferencija o agroindustriji na Zlatiboru 3. juna

0
104

ZLATIBOR – U organizaciji opštine Čajetina, na Zlatiboru će se 3. juna održati regionalna konferencija „Agroindustrijski centar temelj privrede Zlatiborskog okruga“ i “Bazar agroindustrijskih proizvoda“. Podršku za obe manifestacije pružila je ambasada Kraljevine Švedske.

Bazar će biti održan 3. juna sa početkom od 10 časova u centru Zlatibora na Kraljevom trgu, na kome će se predstaviti mali proizvođači sa svojim proizvodima uz demonstraciju proizvodnje, procesa rada na 20 štandova. Na posebnom pultu biće organizovane radionice na teme od značaja za agroindustrijsku proizvodnju.

Regionalna konferencija “Agroindustrijski centar temelj privrede Zlatiborskog okruga – Novi pogled na razvoj lokalne zajednice i ekonomije regiona“, biće održana 3. juna 2019. godine, u hotelu Tornik na Zlatiboru, sa početkom od 11 časova.

Konferencija će okupiti proizvođače i privrednike, predstavnike lokalne samouprave, predstavnike regionalnih asocijacija i institucija, predstavnike inostranih agroindustrijskih centara i srodnih asocijacija, stručnjake, medije, turiste.

Izvor: Morava info

Prethodni članak“Tiffany“ dobitnik nagrade “Moj izbor 2019“ kao omiljeni domaći brend na internetu“
Sledeći članak“Zona Zamfirova“ izbačena iz lektire, uveden “Frankeštajn“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here