Ruska stranka predala listu za učešće na lokalnim izborima

8
862

ČAČAK – Ruska stranka predala je listu za učešće na prestojećim lokalnim izborima 2. juna.

Kako je reč o manjinskoj stranci, biće joj, po slovu pozitivne diskriminacije, dovoljan jedan odsto osvojenih glasova da uđu u lokalni parlament.

  • Naša kampanja neće biti negativna već programska, videćete nešto novo u političkoj kampanji. Želimo da kampanja prodje u miru i da se takmičimo u programu za boljitak našeg grada i sela kao i za sve stanovnike Čačka – izjavio je prvi na listi Slobodan Jakšić.

Ruska stranka prezentovala je i program u 11 tačaka:

Izvor: Morava info

Prethodni članakIz GG “Ivan Ćalović“ o Pavlu Jelesijeviću: Od uzornog naprednjaka do građaniste sa punim džepovima
Sledeći članakOvo je kompletna lista kandidata za odbornike koalicije Čačak protiv nasilja i Novi DSS

8 KOMENTARA

  1. Kakve veze ima Putin sa rekonstrukcijom elektomreže na selu i malim javnim garažama,samo mi to objasnite i imate moj glas!

  2. Al ženidba momaka, koji ste vi likovi. Možda vam pomogne bratska Rusija da od njih dovodite tatarke da ih ženimo. Šta sve neće čovek da pročita, majko mila. Kakve Putin ima veze sa Čačkom? Njegova slika na kutiji. Kad toliko volite Rusiju i Putina idite tamo pa živite pod diktatorom koji vlada četvrt veka i vladaće dok je živ, nešto bi slično i ovaj naš Putin u Srbiji, tako da vam se uhvati isto.

  3. Konacno covek iz naroda! Od politicara nismo imali nista. Mozda ovaj covek bude imao sluha za probleme, nas, obicnog naroda. Podrska iz srca

    • Jeste čovek iz naroda, samo ne može da se odluči iz kog naroda- prvo je predstavljao makedonsku nacionalnu manjinu, sad rusku… dogodine će verovatno kinesku.

  4. Ovi zajebali i SNS kartel kandidovali se za lokalne izbore sa Putinovom slikom. Rođaci, Tito je umro a Putin nema nikakve veze sa Srbijom. Ima isto onoliko koliko i ja sa Japanom.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here