Šapić, Metla i Ujedinjena demokratska Srbija bez ijednog Čačanina na svojim izbornim listama

2
473

ČAČAK – Republička izborna komisija do sada je proglasila deset lista koje će učestvovati na predstojećim republičkim izborima 21. juna.

Na portalu Morava info mogli ste da pročitate ko su kandidati za poslanike na listama Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Srpske radikalne stranke, a u međuvremenu je, neposredno pre proglašenja vanrednog stanja ili odmah nakon njegovog ukidanja, proglašeno još sedam lista koje će uzeti učešće na izborima.

Dve od njih su liste nacionalnih manjina, a na pet preostalih nalazi se 1.167 kandidata za poslanike. Među njima je, međutim, samo jedan iz Čačka, i to na listi “Za kraljevinu Srbiju“ (POKS i Monarhistički front). Reč je o Aleksandru Kundačini, diplomiranom menadžeru hotelijerstva, koji je 47. na listi.

Zanimljivo je da Čačak nema nijednog kandidata za poslanike čak na tri liste: “Aleksandar Šapić – pobeda za Srbiju“, Ujedinjena demokratska Srbija i Metla.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDvojica radnika FRA negativni na koronavirus, ali zbog upale pluća prebačeni u Kragujevac
Sledeći članakDr Gligić: Virus je oslabio, ne verujem da će biti drugog talasa infekcije

2 KOMENTARA

  1. To je veliki plus za Cacak. Ovo su oni koji su spremni da za pare mirno gledaju kako se rastura Srbija. I tu ce naci neki svoj interescic,zajedno sa Veljom I Sergejom.Ali sve I’m je dzaba.Ovde se stvari ni u buduce nece menjati na izborima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here