Sedam medalja za mlade atletičare ČAAK-a na kros RTS-a

0
194

ČAČAK – U Rekovcu je održan prvi od pet ovogodišnjih kroseva RTS-a, na kome je izostala masovnost, ali ne i kvalitet takmičara, koji je ovog puta bio na zavidnom nivou.

Atletičari Atletskog kluba ČAAK su ovog puta osvojili sedam medalja što je u granicama očekivanog, jer nisu nastupili u punom sastavu. Prva mesta u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su Sanja Đoković i Ognjen Nikolić, drugo mesto bili su Kristina Đurović i Vuk Grujić, dok su treće mesto bili Ivana Vojinović, Andrej Cvetić i Marko Milanović.

U nedelju u Smederevskoj Palanci boje kluba su branile dve ekipe ČAAK na finalu prvenstva Srbije u „Dečijoj atletici“. Na ovom takmičenju nastupaju ekipe koje su izborile plasman na Prvenstvima ASCS, ASB, i ASV. Nastup za AK ČAAK su imale ekipe 2011. i 2009. godište, dok je otkazan nastup 2008. godišta. Ekipu čini osam članova. Ekipa 2009. godište je zauzela četvrto mesto sa svega bodom zaostatka iza trećeplasiranog „Partizana“ iz Beograda. Najmlađi članovi rođeni 2011. godine i mlađi su ovog puta zauzeli šesto mesto.

Izvor. ČAAK

Prethodni članakDobre vesti za Borac, Split položio oružje u Novom Pazaru
Sledeći članakMamac za naivne i smokvin list za pokvarene

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here