Selaković: Kako je Milan Bojović dospeo na visoku funkciju, u kojoj je stranci i ko mu je predsednik?

19
4144

ČAČAK – Predstavnici Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku osvrnuli su se na komentare na društvenim mrežama koje je pokrenuo pomoćnik gradonačelnika Milan Bojović.

Ne zna ko je predsednik Narodne stranke: Milan Bojović; foto: RINA/I. Nikolić

On je na zvom Fejsbuk profilu povodom objave Nardodne stranke da će bojkotoovati predstojeće izbore upitao da li iko zna kako se zove predsednik te stranke. Nakon toga usledili su brojni komentari, od kojih su pojedini bili uvredljive sadržine.

Ova objava kasnije je izbrisana sa Bojovićevog profila.

Potpredsednik GrO Narodne Stranke Duško Selaković osvrnuo se na Bojovićev kometar na stranačkoj konferenciji za novinare.

Ispod časti je uopšte odgovarati čoveku koji ni sam ne zna kako je dospeo na funkciju na kojoj se trenutno nalazi, koji nema ni stranku ni predsednika – rekao je Selaković.

On je podsetio da je DSS, sa čije je liste Bojović dospeo na visoku javnu funkciju, na svojim stranačkim organima donela odluku da njihovi predstavnici napuste koaliciju sa SNS, ali da to Bojović nije učinio kako bi ostao na vlasti.

Kako je Bojović dospeo na visoku funkciju: Duško Selaković

Prvi čovek Narodne stranke u Čačku dr Aleksandar Radojević takođe je komentarisao Bojovićevu Fejsbuk objavu.

Da li je loše što Švajcarci ne znaju ko im je predsednik države? Da li oni zbog toga loše žive? Ili svi treba da ponavaljamo svakoga dana za doručak, ručak i večeru da je Aleksandar Vučić predsednik Srbije – naveo je Radojević.

Izvor. Morava info

Prethodni članakStručno vođenje kroz izložbu “Slike i njihove tajne“
Sledeći članakU petak ujutru očekujte česte nalete vojnih aviona

19 KOMENTARA

  1. „koleginice“ NE TRUĆAJ“.
    Pa gde bi doktor? Dok se bahatio po Čačku i bio poslanik sve bilo u redu, a sad pazi bre OPOZICIONAR! Kamo sreče da je bio „samo“ lekar. Profesionalac do bola, a ovako je otisao u žabokrečinu iz kpje nema povratka.
    A ovom drugom profesoru glupo je bilo šta reći jer ni sam ne zna da li je došao ili pošao.

  2. Kako si ti dospeo na mesto profesora u skoli tako je i on dospeo na mesto funkcionera , preko stranke. Cuti i pokri se usima nisi ni ti nista bolji.

  3. Bojovic je opasan manipulator koji deluje uljudno na prvi pogled. Malo je pametniji od ovih na vlasti pa obilato koristi drustvene mreze za samopromociju i promociju svojih nadredjenih ali iz objava cesto izbijaju ironija, primitivizam i manipulacija. On to ne moze lako da sakrije i onda mu se omaknu takvi statusi poput ovog poslednjeg. Jednog dana kad se promeni vlast verovatno ce potrcati da opet promeni dres. Medjutim ovog puta mu to nece uspeti ni njemu ni slicnima.

  4. Klasičan primer kad gradska kuka postavlja na mesto mediokriteta koji sa kravatom i salonskim cipelama ide po njivama i gradilištima. Lepo je videti da ima ljudi koji ne ćute

  5. U teoriji političke nauke kao primer beščašća ostaće tzv. DSS u Čačku. Nikad nisu izasli na izbore sami, uvek u vlasti, u promilima dobili glasove na poslednjim izborima a ovaj Bojović na sve većim funkcijama i pored naredbe bivše stranke da napusti vlast sa Sns. Konačno da ga neko prozove!!!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here