Šesnaestogodišnjak izbo nožem tri godine starijeg mladića, dobio krivičnu prijavu za nanošenje lakih telesnih povreda

6
2948
Foto: Ilustracija

GORNJI MILANOVAC, ČAČAK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Gornjem Milanovcu podneće krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Čačku protiv šesnaestogodišnjeg dečaka zbog sumnje da je u noći između 11. i 12. juna, u jednom ugostiteljskom objektu u Gornjem Milanovcu, u tuči više mladića, tri puta nožem ubo devetnaestogodišnjaka i povredio ga.

Protiv njega je, po nalogu tužilaštva, podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog, kako je navedeno, nanošenja lakih telesnih povreda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBez hospitalizovanih kovid pacijenata u Opštoj bolnici, u Čačku samo jedan novozaraženi
Sledeći članakČačanskom restoranu potrebni šankeri i konobari

6 KOMENTARA

  1. Deca se ugledaju na roditelje: stalno prete,uradili bi ovo ili ono političarima,komšijama,ukućanima,stalno pijani,drogirani u 40-im,voze nasilnički svađaju se sa prodavcima,medicinskim osobljem, opsednuti teorijama zavere…

  2. Vest: unuk ubio babu, dedu, sin izudarao majku, brat sestru. Dečaci se pobili, snimali. Takođe i devojčice. Nose noževe, razne bodeže. I dogodi se ovaj slučaj. Šok za šokom. Otkud tožiki bes? U šta rastu i pretvaraju se današnja deca? Šta činiti? Ko da čini? Ja mislim roditelji. A vi? Svakako neko mora. Inače zlo, zlo. Propadosmo.

  3. Čujem i vidim da se sadašnji zaposleni žale, kukaju da mnogo rade pa ne mogu da se posvete porodici, deci mužu,ženi. To nije tačno. Kad bi imali osećaj odgovornosti za iste sve bi stigli. Brakovi bi se čuvali, deca bi bila vaspitanija kao što bi trebalo. Ali oni imaju veliki rastur vremena,malo porodičnih razgovora. Čak nema ni zajedničke kafe već sa prijateljima i prijateljicama u kafićima. I to odvojeno muž i žena. Tolerancija 0.Neću pominjati internet, mob telefone. A deca otuđena,usamljena. Gledaju kojekakve spodobe i gluposti na TV, I telefonima. Zato roditeli pamet u glavu. Generacije i generacijje su radile u mnogo težim uslovima s deca bila bolja.

  4. Od današnjih roditelja nema ni R. Izgubile su se stvarne vrednosti. Sve se pretvorilo u kupovinu. Brend ovaj, brend onaj. Čak i gaće. Traži, kupi, plati. Niko ne priča sa decom. Svi kao mnogo rade. A deca podivljala. I nije čudo što se ovo događa.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here