Sindikat “MB – Namenska“: Dalje ruke od Radoša Milovanovića!

1
1171
Foto: N1

LUČANI – Sindikat fabrike “Milan Blagojević – Namenska“ Lučani oglasio se saopštenjem za javnost povodom teksta koji je u nedelju objavio portal Morava info, u kom se, pored ostalog, navodi izjava bivšeg ministra odbrane Dragana Šutanovca da bi doskorašnji načelnik Generalštaba VS Ljubića Diković mogao da zameni Radoša Milovanovića na mestu direktora ove vojne kompanije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Apsolutno nas ne zanima medijsko “prepucavanje“ i nažalost sukob između bivšeg ministra odbrane Dragana Šutanovca i bivšeg načelnika Generalštaba Ljubiše Dikovića.

Istovremeno poručujemo da se ime našeg preduzeća ubuduće ne koristi kao sredstvo političkog obračuna i razmirica.

Jednostavno, dalje ruke od nas i našeg generalnog direktora Radoša Milovanovića, pogotovo kada dajete izjave bez osnova i argumenata.

Sindikat “Milan Blagojević – Namenska“

Prethodni članakOdbornici Bolje Srbije, najveći kritičari milanovačkih naprednjaka, prešli u SNS
Sledeći članakKrivokapić zvanično na čelu čačanskih inspekcijskih službi

1 KOMENTAR

  1. Kakvu funkciju Vi u sindikatu imate ozuzev podrske Radošu.???? Ne samo Vi vec svi sindikati koji sluze iskljucivo za podrsku sirektorima u drzavnim furmama u sto po zakonu vodje sindikata ne mogu da dobiju otkaz iako nista ne rade.Pa sta Vam radi Orbovic????Kako je moguce da dopaskov ovakve nomenklature na vlast On i dalje nekog zastupa.Imate li Vi obraza???

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here