Skandal u Milanovcu: Pretnje urednici portala GMinfo

1
1108

GORNJI MILANOVAC – Odgovornoj urednici portala GMinfo Violeti Popović u utorak su nedaleko od prodavnice “Maksi“ u Gornjem Milanovcu upućene pretnje od, za sada nepoznate muške osobe. Redakcija sumnja da iza prostačkog napada stoji osoba koja je jedna od administratora Fejsbuk stranice “Božija ruka pravde“.

Nepoznata osoba je Popović, dok je bila na radnom zadatku, kako se navodi, na veoma grub način omalovažavala i vređala, navodeći, da dobro zna “ko smo mi i kakve pare dobijamo” jer su joj to, navodno, “rekli čelni ljudi grada”.

Popović je optužena i da “traži i dobija pare” i da “ne radi svoj posao”, a zaprećeno joj je i “da će još dugo morati da nosi masku” jer ”bi trebalo da radi posao kako treba”.

Kako redakcija osnovano sumnja, na osnovu već upućenih poruka na Fejsbuk stranici ovog portala, osoba koja je pretila Popović stoji iza profila “Božija ruka pravde”.

Kako se navodi, pretnje su prijavljene policiji, i redakcija portala GMinfo očekuje od nadležnih u policiji I tužilaštvu da postupe u skladu sa odredbama Krivičnog zakonika, kojima se pretnje osobama koje obavljaju poslove od javnog značaja informisanjem kažnjavaju zatvorom od šest meseci do pet godina.

Izvor: MNA

Prethodni članakVanredno stanje u Čačku: Doneto 11 mera – dezinfekcija autobusa, taksija i zelene pijace
Sledeći članakKoronavirus u Srbiji: Za 14 sati šest novozaraženih

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here