Škola engleskog jezika “Go Kids!“ – učenje kroz igru i interaktivne table

1
278

ČAČAK – Dobrodošli u našu veselu školu engleskog jezika Go Kids!

Ovde u našoj školi, koristimo najnovije tehnologije kako bismo učenje učinili još zabavnijim i efikasnijim! Naše table na dodir su prava čarolija koja nam pomaže da učimo na potpuno nov način. Sa samo jednim dodirom, možemo istraživati slova, reči i slike na našim ekranima. Touch table nam omogućavaju da interaktivno učimo, pomerajući i kombinujući različite elemente učenja. Na primer, možemo dodirnuti slovo „A“, a zatim videti reč „Apple“ i sliku jabuke. Ovo nam pomaže da lakše povezujemo reči sa njihovim značenjem i vizuelizujemo ih.

Ali, ne samo da učimo kroz tehnologiju, već i kroz igru! Svaki čas je pun zabavnih igara, pesmica i aktivnosti koje nas podstiču da aktivno učestvujemo u procesu učenja. Kroz igru, učimo ne samo jezik, već i razvijamo veštine kao što su saradnja, komunikacija i samopouzdanje.

Ono što je posebno važno jeste naš pristup prirodnoj akviziciji jezika. Baš kao što smo naučili naš maternji jezik slušajući, posmatrajući i koristeći ga u svakodnevnim situacijama, tako i učimo engleski jezik. Učenje engleskog jezika se odvija prirodno, kao što je to slučaj sa maternjim jezikom. Kroz kontekstualizovane situacije, interakciju i ponavljanje, mi prirodno upijamo jezik i razvijamo sposobnost da ga koristimo spontano i samouvereno.

I, naravno, svi naši đaci prave veliki napredak u znanju i samopouzdanju! Svaki put kada naučimo nešto novo, osećamo se kao superheroji! U našoj školi, učenje engleskog jezika je kao avantura koja nikada ne prestaje. Zajedno, istražujemo svet engleskog jezika i otkrivamo mnogo zabavnih stvari!

Hvala što ste deo naše škole! Hajde da zajedno učimo, rastemo i zabavljamo se!

Dobrodošli u Go Kids!

Braće Glišića 3
Telefon: +381 65 24 65 824

PR TEKST

Prethodni članakU Kulturnom centru otvaranje izložbe grafika nastalih uz pomoć veštačke inteligencije
Sledeći članakDanas u Čačku svežije sa kišom

1 KOMENTAR

  1. Sve bi trebalo raditi uz optimizam i zabavu a naročito podučavati dečicu! Svet je shvatio da je Engleski jezik jezik novih tehnologija a pogotovo komunikacija. Nešto što je neizbežno. Osoba koja se ne koristi Engleskim jezikom sebi umanjuje šanse za posao. Komunikacija je postala SVE!
    Go…. Go Kids!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here