Slavko Vojičić Džo imenovan za direktora omladinske škole FK Borac 1926

5
1127

ČAČAK – Nekadašnji golman Borca i kasnije dugogodišnji trener Slavko Vojičić Džo imenovan je za direktora omladinske škole FK Borac 1926.

Foto: Duško Radišić Lejča

Popularni Džo je danas predstavljen javnosti na konferenciji za novinare.

Imao sam konkretne razgovore sa vim trenerima i svim ljudima u klubu i prezadovoljan sam njihovim znanjem i odnosom. Mislim da na novoj funkciji mogu da prenesem svoje znanje i iskustvo koje sam sticao godinama. Ovde sam več petnaestak dana i za to vreme napravili smo dosta pomaka. Uveren sam da će rad u omladinskoj školi u narednom periodu biti na još višem nivou – rekao je na predstavljanju Vojičić.

Nakon završetka uspešne fudbalske karijere, Slavko Vojičić je uspešno plovio trenerskim vodama. U nekoliko navrata je bio šef stručnog štaba Borca, u vreme kada je čačanski klub bio u najvišem rangu takmičenja. Sa klupe je predvodio Borac kada je klub 2012. godine ostvario jedan od najvećih uspeha u istoriji, plasiravši se u finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Vladimir Stanisavljević i Slavko Vojičić; foto: Duško Radišić Lejča

Sportski direktor Borca 1926 Vladimir Stanisavljević izrazio je očekivanje da će imenovanjem direktora omladinske škole klub zaokružiti školu fudbala od najmlađih kategorija do omladinaca, iz koje će se regrutovati kvalitetni igrači za prvi tim.

Složili smo se da je Slavko kompetentna ličnost kada je reč o struci i da naš klub može podići na viši nivo u svakom smislu. Njegova metodičnost u radu, iskustvo i znanje, koje je pokazao ne samo u Borcu, već i u ostalim klubovima u kojima je radio, Javoru, Slobodi iz Užica, Spartaku, Badnjevcu… dovoljno govore. Treneri u našem klubu Slavkovim prisustvom dobiće mnogo, mogu da napreduju uz njega, a kada oni napreduju napredovaće i struka, a samim tim i podići ćemo nivo omladinske škole – izjavio je Stanisavljević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMajka-heroj Rada Karanac Lazović (46): Rodila trojke posle 10 vantelesnih oplodnji i šest godina borbe za potomstvo
Sledeći članakHumanitarno veče za pomoć dvojici čačanskih srednjoškolaca

5 KOMENTARA

  1. Džo je ostavio traga u svim klubovima gde je branio kao golman ! A i kao trener je postigao dosta uspeha ! Tako da sa njegovim iskustvom i znanjem očekujemo bolje sutra za FK BORAC !

  2. „Složili smo se da je Slavko kompetentna ličnost“ ???!!! Da li si ti kompetentna licnost za bilo koju funkciju u ovom klubu a ne direktor da budes

    • Klub bez uprave, skupštine, navijača, istorije, adrese, koristi novac građana Čačka bez ikakve kontrole. Isti ljudi koji su ugasili Borac vode i ovaj Provo.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here