Slike grada: Da li je bolnica zdravstvena ustanova ili reklamni bilbord za estradu?

1
1039

ČAČAK – Čačanska bolnica često je izložena kritikama javnosti. Nekada su one više, nekada manje, nekada nisu uopšte, a najčešće su potpuno opravdane.

Često se od nadležnih mogu čuti opravdanja da je stanje u bolnici ogledalo stanja u čitavom društvu i da postoje objektivne okolnosti, pre svega finansijske, zbog kojih se takva situacija ne može popraviti.

Ali, ono što je tema ovog teksta nema nikakve veze sa zastarelom opremom, nedostatkom medicinskog materijala ili angažmanom zdravstvenog osoblja, već se radi o potpunom odsustvu dobrog ukusa.

Naime, u prizemlju Opšte bolnice, na ulasku na Odeljenje radiologije zalepljen je plakat koji reklamira nastup izvesnog “Arena benda“ na dočeku Nove godine u jednom čačanskom restoranu. Isti plakkat nalazi se i na ulazu na Urgentno odeljenje.

PROČITAJTE JOŠ: Čačansko porodilište među 15 najboljih u Srbiji

Da li je bolnica zdravstvena ustanova ili reklamni bilbord za estradu? Nije ovo, naravno, ni izbliza najveći problem sa kojim se suočava čačanska bolnica, ali verovatno spada u red najbizarnijih i najbesmislenijih.

Jer, kao što rekoše nadležni, stanje u bolnici je ogledalo stanja u čitavom društvu.

Izvor. Morava info

Prethodni članakŽelezničar još jednom poražen u dramatičnoj završnici
Sledeći članakZbog bolesti đaka prekinuta rekreativna nastava OŠ “Dr Dragiša Mišović“

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here