SNS Čačak: Antivladine demonstracije šalju lošu poruku investitorima

3
199

ČAČAK – Gradska organizacija SNS u Čačku oglasila se povodom demonstracija ispred zgrade Predsedništva Srbije i Policijske stanice “29. novembar“.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U danu kada se Srbija sa tugom seća pogroma svog naroda na Kosovu i Metohiji od pre 15 godina, neke samozvane patriote i nacionalisti su sebi dali za pravo da baš taj datum iskoriste kako bi pokušali da izvedu državni udar, promenom vlasti na nezakonit i nasilan način.

Srećom, broj okupljenih demonstranata i vandala je bio daleko manji od onog koji su organizatori očekivali, pa im nije pošlo za rukom da realizuju svoj suludi plan, na njihovu, ali i na žalost svih osvedočenih neprijatelja Srbije iz okruženja. Obradovića, Đilasa, Jeremića, Lutovca, Stefanovića i ostalu bratiju zdušno su podržali pre svih Albanci iz Prištine.

Umesto da se današnji dan iskoristi za iskazivanje nacionalnog jedinstva i svetu uputi jasna poruka kako se nasilje nad našim narodom na KiM ne sme i neće ponoviti niti tolerisati, glavna vest iz Srbije su antivladine demonstracije, kojima se šalje loša slika i svim investitorima, spremnim da grade nove privredne pogone i otvaraju radna mesta.

Državno rukovodstvo i predsednik Aleksandar Vučić su i ovom prilikom pokazali mudrost, suzdržanost i veliku dozu tolerancije, kako ne bi došlo do težih posledica i prolivanja krvi na ulicama Beograda, što nikome ne bi bilo u interesu, sem opoziciji, čiji je glavni moto da što je u Srbiji gore, njima je sve bolje.

Uostalom, treba opravdati ne mali novac dobijen iz stranih ekspozitura i centara moći, čiji je cilj da oslabe, unize i kompromituju našu zemlju.

Informativna služba GO SNS Čačak

Prethodni članakBoško Obradović dao rok policiji da do sutra oslobodi uhapšene građane
Sledeći članakZbog protesta i upada u zgradu RTS-a privedeno ukupno 18 osoba

3 KOMENTARA

 1. kakvi more investitori, kakvi bakraci

  sve to sto sekta nad sektama naziva investitorima dodje samo i donese svoj brend i tehnologiju, a sve ostalo se finansira iz budzeta kroz subvencije

  pa dajte subvencije domacim preduzecima da budu konkurentna i da ostvarimo veci prihod i profit i time i vece plate

  necemo da budemo Uganda u sred Evrope i da radimo za kikiriki dk vi brojite masne talove na tajnim racunima i uzimate apanaze kad skliznete iz fotelja

 2. Te sta vi dovodite kao investitore to su robo vlasnici nije Srbin rob da radi za vasih 200/250 evra jeftinija smo radna snaga nego indija i kina ! A nije smetalo kad ste u vise navrata rusili Beograd ponavljam RUSILI…juce i prekjuce ni cvece nije stradalo ! Padate partijski paraziti ! Dosta ste pljackali Srbiju!

 3. . (ali i na žalost svih osvedočenih neprijatelja Srbije iz okruženja. Obradovića, Đilasa, Jeremića, Lutovca, Stefanovića i ostalu bratiju zdušno su podržali pre svih Albanci iz Prištine.)

  Kako to da Vucic nece ni da razgovara sa bar nekim politicarima u Beogradu oko drustvenih problema, a sa druge strane Vucic HOCE da PREGOVARA sa prevejanim i dokazanim UCK vodjama Tacijem i Haradinajem….
  Ispade , VUCIC je u boljim odnosima sa Tacijem i Haradinajem nego sa domacim politicarima…jeli to normalno…

  POSTOJE SNIMCI i mnogi od vas u SNS u su bili na VATRENIM DEMONSTRACIJAMA za vreme Tadica, kad je Stefanovic urlao sa DJukom bizonom kod RTSa, i kad je preko megafona Vucic blokirao zgradu Predsednistva Srbije ,i Tadica.
  TADA je bilo OK.

  Nama treba mir i obostrano RAZUMEVANJE a ne ZADRTOST, jer su SVI drzali demonstracije u centru Beograda…
  Nama treba evolutivna promena…Ali neke usijane glave zele da zavadjaju narod

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here