SNS Čačak: Bespoštedna borba za Srbiju ostavila traga i na tako jakom čoveku kao što je Vučić

2
836
Foto: Rade Prelić/Tanjug

ČAČAK – Gradska organizacija SNS oglasila se saopštenjem povodom zdravstvenog stanja predsednika Srbije i te stranke Aleksandra Vučića.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Svakodnevna, bespoštedna borba za uspešniju, lepšu, napredniju i u svakom pogledu bolju Srbiju ostavila je traga i na tako jakom čoveku kakav je naš predsednik Aleksandar Vučić.

Zahvaljujući njegovom radu, angažovanju i požrtvovanosti za relativno kratko vreme su sprovedene fundamentalne reforme u gotovo svim oblastima, što je doprinelo da se u drastičnoj meri smanji broj nezaposlenih, povećaju plate i penzije, podigne BDP, privuku milijarde evra direktnih stranih investicija, izgrade grandiozni infrastrukturni objekti, pokrene ozbiljan privredni zamajac, unapredi život u našoj zemlji u svakom pogledu. Svi naprednjaci se često i sami pitaju od kakvog je materijala sazdan čovek koji je na svoja pleća prihvatio rešavanje nebrojenih problema koji opteređuju naš narod, a zasluge za postignute uspehe u njihovom rešavanju rado deli sa svojim saradnicima.

Sve iskrene partiote u Srbiji, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju, zabrinula je vest da je predsednik Vučić primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, uz želju i nadu da će se njegovo zdravstveno stanje što pre stabilizovati i da će se vrlo brzo ponovo vratiti na posao, kako bi nastavio da od naše lepe domovine stvara u svakom pogledu bolje mesto za život.

Željama za brz oporavak i nastavak započetog posla pridružuju se svi članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke Čačak.

Povereništvo Gradskog odbora SNS u Čačku

Prethodni članakNova pobeda Borca 1926, pala i Jošanica
Sledeći članakKadeti Borca doživeli treći poraz

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here