SNS Čačak: Čačanska opozicija kao “pile u kučini“

16
698

ČAČAK – Gradski odbor Srpske napredne stranke u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost povodom aktuelnih političkih dešavanja u gradu na Moravi.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ko sa kim hoće, ili bolje reći ko sa kim neće, odsustvo prave politike i programa koje bi ponudili građanima pred lokalne izbore. Tako se ukratko može opisati haos u koji se ovih dana sama od sebe uvukla opozicija u našem gradu.

Najavljivali su široke koalicije – svi na istom frontu u borbi protiv vlasti. A, onda, odjednom, direktive iz Beograda još jednom su dokazale da oni ne mogu da odlučuju ni o svojim potezima pred izbore, a kamoli sutra, ne daj Bože, o sudbini naših građana. Kao rogovi u vreći – jedni hoće na izbore, drugi neće, jedni hoće u predizborne koalicije, drugi ni da čuju. Bili smo svedoci prethodnih dana brojnih konferencija, najava da će „udruženi počistiti sadašnju vlast“. Nije prošlo ni par dana – taman kada je cirkus počeo, on se ujedno i završio. Politički klovnovi više nisu čak ni smešni, nego su za žaljenje. Više se, samo malo jače od mesec dana pre izbora, ne zna ko od opozicije izlazi na izbore, a ko ne, a teško je i „pohvatati“ iza kojih se sve naziva predstavljaju – upleli se, što bi naš narod rekao, kao pile u kučinu.

Jedno je sigurno – i oni koji su čvrsto rešeni da izađu na izbore (još se ne tačno ne zna koliko je njih) – ne mogu ni potrebne potpise za listu da prikupe. Pozivaju penzionisane nazovi političare da im pomognu, nekakve „šmekere“ sazivaju samo da bi došli do par potpisa, obećavajući im izgubljene javne funkcije, drugi besramno koriste ljudske patnje, bol i nemoć zarad sosptvene promocije, treći plaćaju novinare koji bez poštovanja novinarskog kodeksa izveštavaju o gradskim temama isključivo – jednostrano… Okupljaju sve ono što je odavno iza nas ostalo, od čega smo se mi odavno oprostili – politikanstva, nerada, neprofesionalizma, „krađa i kraduckanja“.

Čačani, međutim, imaju, na sreću, koga da biraju na predstojećim izborima. Imamo zajedničku viziju – Čačak, grad budućnosti, inovativnosti, grad u kome će svako, a posebno mladi stručnjaci moći da se zaposle, grad koji je jedno od ključnih saobraćajnih i privrednih čvorišta u državi, grad zadovoljnih ljudi, u kome će se svakog narednog meseca živeti makar malo bolje nego prethodnog.

Čačani, sasvim smo sigurni, znaju da prepoznaju politički avanturizam sadašnje opozicije i perspektive boljeg života koje nudi aktuelna gradska vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom.

Gradski odbor SNS u Čačku

Prethodni članakHumanitarna rok svirka dva čačanska benda u “Green Pubu“
Sledeći članakZakazane druge utakmice razigravanja za polufinale Superlige, evo kada igra Borac

16 KOMENTARA

  1. Dascinantno je sto se onaj SPS nikada ni za sta ne oglasava
    Niko ih ne dira, oni samo zasosljavaju i rade radnje. Do kad vise da iz SNS tegli?
    Nemaju ni 4% u Cacku!

  2. Ovo u drugom delu saopštenja kao da pišete o sebi, a što se prvog dela tiče, bez brige Srbija proti nasilja i novi dss izlaze na izbore, samo bez vaših igrača u svojim redovima. Izgleda da neće moći da vam glasaju kraljevčani pa ste se malo unervozili. Ljubi zapetljan u kučini opozicionar.

  3. Naprednjaci, kad ste toliko jaki, a opozicija slaba i razjedinjena, ŠTO NE PUSTITE OPOZICIJU NA ČAČANSKE TELEVIZIJE. Po Vučićevom metodu zabranili ste da Čačani čuju opoziciju na čačanskim televizijama. I vi ste jaki, pa čačani glasaju Vučića, a ne vas.

  4. A vi naprdnjaci trošite svoje milijarde iz budzeta,zadužujete svoje familije milijardama kredita,plaćate tonu roštilja od svog novca?! lako je tuđim k….m koprive mlatiti!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here